Dodaj do ulubionych

11 nocy w Paryżu

IP: *.toya.net.pl 05.01.12, 17:36
Witam,
Poda ktoś pomocną dłoń?
Paryż - maj - 2 osoby - 11 nocy - gdzie szukać noclegu w rozsądnej cenie?
Ważne: prywatna łazienka i dogodny dostęp do głównych atrakcji miasta.
Z góry dzięki! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Milka Re: 11 nocy w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 20:01
      Kemping International Eurocampu w Maisons Laffitte. Rozsadna cena szczegolnie przed i po sezonie. Dogodny 20 minutowy dojazd do centrum Paryza.
    • Gość: Maniek Re: 11 nocy w Paryżu IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 06.01.12, 13:19
      WITAM! Znam hotel w 15 dzielnicy-jak na Paryz tani!Znajomi byli tu juz 2 razy i byli zadowoleni.Hotel jest skromny ale za to w dobrym miejscu-bezpiecznie,spokojnie i dobry punkt wypadowy na miasto-metro ok.50 metrow i wiele autobusow.Cena to ok 40€ za pokoj 2 osobowy z lazienka-prysznic,umywalka i kibelek.Nie jest to wersal ale taniej w tak dogodnym miejscu to chyba sie nie znajdzie!Mozna tez polecic hotele np.Etap ale sa troche drozsze.
      • jovikaa Re: 11 nocy w Paryżu 07.01.12, 14:37
        a co to za hotel, mozna wiedzieć?
        • ennka Re: 11 nocy w Paryżu 07.01.12, 17:03
          Na tyle dni szukałabym mieszkania .
          Wygodniej i taniej.
          • Gość: Aga Re: 11 nocy w Paryżu IP: *.toya.net.pl 08.01.12, 14:10
            Dzięki za odpowiedzi - zwłaszcza Milce, która wysyła mnie na zieloną trawkę, choć zaznaczyłam, że ważna jest prywatna łazienka i Mańkowi, która zna fajny hotel, ale nie poda jego nazwy...

Mieszkanie hmm - może być i mieszkanie - zna ktoś uczciwe linki? www.wimdu.pl/ to jest sprawdzona strona?
            • Gość: Maniek Re: 11 nocy w Paryżu IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 08.01.12, 16:49
              Hotel nazywa sie EDEN na rue Blomet
            • Gość: Mikla Re: 11 nocy w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 14:18
              Dzięki za sarkazm. Jak widać z twojej strony zero wysiłku. Temat był wielokrotnie omawiany. Gdybyś poszperała na forum i przynajmniej weszła na stronę EUROCAMPu . Byłam na tym kempingu 2 tygodnie i wiem co polecam. Widać ze nie masz zielonego pojęcia o tego typu kempingach.
    • Gość: Maniek Re: 11 nocy w Paryżu IP: *.w82-123.abo.wanadoo.fr 08.01.12, 17:06
      Dokladny adres to 110 rue Blomet 75015 Paris.Jak juz pisalem nie jest to wersal ale cena jest niska jak na miejsce i warunki.Tylko musisz szybciej zrobic rezerwacje.Jesli skorzystasz z tego hotelu to napisz czy ci sie podobalo.
      • Gość: nina104 Re: 11 nocy w Paryżu IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.12, 20:50
        Podaję link do mieszkania w 2 dzielnicy, w którym my byliśmy. Jeśli cena ci odpowiada, to lokalizacja rewelacyjna.
        www.homelidays.co.uk/paris-02/apartment-flat-108569en1.htm
        Możesz poszukać tu innych apartamentów, kilkakrotnie sprawdzone przeze mnie i moich przyjaciół- zawsze wracamy zadowoleni.
        • Gość: Rafał Re: 11 nocy w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 22:22
          Gość portalu: nina104 napisał(a):

> Podaję link do mieszkania w 2 dzielnicy, w którym my byliśmy. Jeśli cena ci od
          > powiada, to lokalizacja rewelacyjna.
          > rel="nofollow">www.homelidays.co.uk/paris-02/apartment-flat-108569en1.htm
          > Możesz poszukać tu innych apartamentów, kilkakrotnie sprawdzone przeze mnie i m
          > oich przyjaciół- zawsze wracamy zadowoleni.

Mam pytanie jak był organizowany odbiór kluczy, (na miejscu w apartamencie czy gdzieś indziej jak się nieraz zdarza ?) , jakie zasady płatności za apartament ???
    • Gość: gość Re: 11 nocy w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 22:58
      Witam,
      jestem studentką turystyki międzynarodowej na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Prowadzę badania do mojej pracy magisterskiej, których celem jest zbadanie opinii atrakcyjności Paryża zdaniem turystów. Proszę o poświęcenie kilku minut na wypełnienie ankiety, która będzie cennym źródłem moich badań.

Ankieta jest anonimowa.

Proszę najpierw o wypełnienie metryczki:
      net-ankiety.pl/ankieta.php?id=v1zpj4jsv7ezj7mzfv1jvx4b
      a następnie o wypełnienie ankiety na temat Państwa opinii:
      net-ankiety.pl/ankieta.php?id=v1zpj4jsv7ezj7mzfv1ov14z
      Dziękuję serdecznie za pomoc i poświęcony czas!
    • Gość: e-tam pomocna dłoń IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.12, 17:47
      Aga napisał(a):
      Poda ktoś pomocną dłoń?
      Paryż - maj - 2 osoby - 11 nocy - gdzie szukać noclegu w rozsądnej cenie?
      Ważne: prywatna łazienka i dogodny dostęp do głównych atrakcji miasta.

Znajdż w tym wątku hotel Saphir Grenelle < super lokalizacja

Pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka