Dodaj do ulubionych

Do Disneya za darmo.

IP: *.64.193.77.rev.sfr.net 20.04.12, 13:15
Moze komus sie przyda:

www.gratuitpourvotreanniversaire.fr/?utm_source=emailing&utm_medium=ext2&utm_campaign=foyb
W skrocie dla nie znajacych j.francuskiego : Do 30wrzesnia2012 mozna otrzymac darmowy bilet 1dzien/2 parki wazny w dniu urodzin (osoby zamawiajacej )lub w czasie 6 kolejnych dni . Mozna zabrac ze soba dzieci ( jest specjalny formularz) . Ostatnie wejscie mozliwe 30pazdziernik2013.

ja zamowilam, na e-maila przyszlu bilety do druku, idziemy w srode:)
Obserwuj wątek
    • kara13 Re: Do Disneya za darmo. 20.04.12, 22:38
      Ale za dziecko niestety chyba trzeba juz placic.
      Dostalam bilet na dzieecko ale ono moze wejsc tez tylko w okresie Swoich a nie moich urodzin :(
    • kara13 Re: Do Disneya za darmo. 20.04.12, 22:40
      pod biletami w mailu masz taka informacje :

Ważne: Jeśli zapisano kilka osób, każdy bilet jest osobista i ważna w dniu rocznicy odbiorcy oferty, lub jeden z następujących 6 dni. Bilety niekoniecznie są ważne dla tej samej daty wizyty. Jeśli chcesz odwiedzić wszystkie Disney Parks ®, zapraszamy do zakupu dodatkowych biletów.
      • Gość: ellela Re: Do Disneya za darmo. IP: *.148.202.77.rev.sfr.net 22.04.12, 16:44
        No coz ,ja mam glowny urodzinowy bilet dla siebie i moje dziecko ma drugi jako towarzystwo. Wydrukowane i nie sadze zebym placila. Gdyby moj partner w tym dniu szedl z NA I to on juz placi.

Sprawdzimy w srode, niestety pogoda zapowiada sie kiepska.....
        • Gość: aska Re: Do Disneya za darmo. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.12, 14:39
          a ja mam pecha :D
          akurat będziemy w Disneylandzie w tygodniu poprzedzającym moje urodziny :( :( :(

szkoda, że 6 dni po a nie +/- 6 wokół urodzin :(
        • kara13 Re: Do Disneya za darmo. 02.05.12, 11:43
          Gość portalu: ellela napisał(a):

> No coz ,ja mam glowny urodzinowy bilet dla siebie i moje dziecko ma drugi jako
          > towarzystwo. Wydrukowane i nie sadze zebym placila. Gdyby moj partner w tym dni
          > u szedl z NA I to on juz placi.
          >
          > Sprawdzimy w srode, niestety pogoda zapowiada sie kiepska.....

I jak ?Placilas za dziecko?
    • Gość: Ala Re: Do Disneya za darmo. IP: 78.133.191.* 23.04.12, 18:39
      lub w czasie 6 kolejnych dni

Nie rozumiem ww treści, proszę wyjaśnić
      • Gość: Minnie Re: Do Disneya za darmo. IP: *.acn.waw.pl 23.04.12, 19:30
        Masz bilet darmowy na wejscie w dniu urodzin lub w jednym z sześciu kolejnych dni. Przykład: urodziny 1 maja - darmowy bilecik na wejscie 1go lub w jednym z szesciu dni, czyli do 7mego. W jednym, wybranym z tych łącznie 7 miu dni.
        • konwalka Re: Do Disneya za darmo. 19.05.12, 13:01
          witam
          mamy dwóch synów, obaj urodzeni 30 wrzesnia
          co mozemy ugrac na ofercie? (my, starzy, urodzeni 26 i 28 kwietnia :)
          • kara13 Re: Do Disneya za darmo. 19.05.12, 21:20
            konwalka napisała:

> witam
            > mamy dwóch synów, obaj urodzeni 30 wrzesnia
            > co mozemy ugrac na ofercie? (my, starzy, urodzeni 26 i 28 kwietnia :)

wejda za darmo w dniu urodzin plus koljene 6 dni :)
            • konwalka Re: Do Disneya za darmo. 19.05.12, 22:13
              :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka