Gość: tomek IP: *.nplay.net.pl 03.03.13, 19:36 Chciałbym zwiedzić Zamki Katarów i mam pytanie czy ktoś może mi polecić jakiś sprawdzony nocleg ( dwie osoby) z którego można robić wypady po okolicy. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: Carcassonn noclegi 04.03.13, 19:35 W okolicach Carcassone jest kilka hoteli Formuły 1. Jeżeli w dzień macie zamiar robić wypady po okolicy, to na nocleg są idealne. www.accorhotels.com/gb/booking/map-search.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Carcassonn noclegi IP: *.nplay.net.pl 04.03.13, 20:08 Dzięki za dobre chęci. Przed napisaniem tego zapytania, przejrzałem dostępne przez internet oferty i zamarzyło mi się coś klimatycznego co ciężko ocenić na podstawie zdjęć i opisu, stąd moja prośba, że może ktoś kiedyś natknął się na fajną kwaterę w tym mieście.Jeszcze raz dziękuję za odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
mair Re: Carcassonn noclegi 04.03.13, 20:34 To pewnie widziales www.only-apartments.com/carcassonne-noclegi.html Odpowiedz Link Zgłoś
dvoicka Re: Carcassonn noclegi 08.03.13, 15:11 my wynajmowaliśmy domek w okolicach miejscowości Couiza, ok 40 km na południe od Carcassonne. znaleźliśmy go przez interhome. samej kwatery nie polecam szczególnie, dla nas była dobra, bo duża (byliśmy w siódemkę), niedroga i dobrze położona - zwróć uwagę na to, że najważniejsze zamki katarskie są dalej na południe od Couizy, więc dość daleko od Carcasonne. jeśli więc chcecie skupić się na zamkach katarskich, to warto szukać noclegu na południe od Carcassonne. w okolicy zrobiły na nas wrażenie jeszcze Albi (ale ono z kolei jest kawałek drogi na północ od Carcasonne), Mirepoix i bardzo przyjemny był rejs barką po Kanale Południowym (Canal du Midi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Carcassonn noclegi IP: *.nplay.net.pl 08.03.13, 16:08 Dzięki za pomoc na pewno coś sobie znajdę. Chciałbym poświęcić na ten region około tygodnia i założyłem, że bazą byłby Carcassonne i z tego punktu bym robił wypady, ale czytając Twoje sugestie, może trzeba będzie zarezerwować trzy kwatery po dwa dni w różnych miejscach. W każdym razie dzięki za odzew, każda rada jest cenna. Odpowiedz Link Zgłoś