Dodaj do ulubionych

pytanie o komórki w Paryżu

22.12.06, 19:38
Może ktoś wie, czy paryskie prepaidy pasują do polskich telefonów
komórkowych? Ze zdjętymi simlockami, oczywiście. Wydaje mi się, że taka forma
połaczeń będzie tańsza niż dzwonienie z polskiej komórki w Paryżu na drugą
polską komórkę w Paryzu :) No chyba, że się mylę. Ktos może doradzić jakiej
sieci karty kupić, jeśli warto?
Z góry wielkie dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: deren Re: pytanie o komórki w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 21:48
      Zdradź mi słodką tajemnicę i wymień chociaż jeden polski telefon komórkowy.
    • sweety13 Re: pytanie o komórki w Paryżu 25.12.06, 18:24
      Hej! moge Ci jedynie powiedziec ze jest napewno taniej jezeli korzystasz we
      Francji z operatorow francuskich wystarczy w Polsce sciagnac simlocka i po
      sprawie :) Ja do dzisiaj mam swoj francuski nr jak tylko tam wyjezdzam.
      Skorzystalam z oferty Orange-la mobicarte: www.orange.fr- l'offre- Guide de
      l'offre!powodzenia:)
      Najpierw kupujesz zestaw startowy za ok 50 euro i karte do tego a pozniej juz
      tylko doladowujesz.Mi to pasowalo:)pozdrawiam
      • vanee Re: pytanie o komórki w Paryżu 08.01.07, 14:05
        Zestaw startowy czyli sam francuski numer telefonu? Dość drogi jest, nie ma to
        jak zagranica :)
        Dzieki za info.
        • Gość: zuzanna Re: pytanie o komórki w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 17:25
          Gdzie mogę znaleźć orientacyjne ceny starterów sieci francuskich? Niestety nie
          mówię po francusku, a stronki operatorów nie mają wersji ang;/ Dzięki z góry:)
          • Gość: deren www.phonehouse.fr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 01:05
            i to jest problem we francji. nie ma angielskich aonosnikow. sprobuj tutaj
            www.phonehouse.fr/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka