Gość: nina104 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cheeringup Re: Dobry przewodnik po Paryżu- jaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 15:16 zawsze kupuję przewodniki Pascala. jest tam mnówstwo informacji, jedyny minus to brak kolorowych obrazków. polecam też przewodniki Wiedzy i Życie, jakby "łatwiejsze w odbiorze":-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota www.pinkwart.pl IP: 135.245.72.* 22.03.07, 16:50 www.pinkwart.pl/paris/paris.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry przewodnik po Paryżu- jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 14:33 nina - sorry - nie dopowiedziała ci mailem - ja korzystałam z przewodnika pani Barbary Stefańskiej, potem z wydawnictwa Galaktyka Złota ksiega Paryz; fajnie o Paryzu pisze tez Agnieszka Kumor - to własnie PAryż! widzę przygotowania pełna parą. Po powrocie podziel sie swoimi wrażeniami z kwatery ;-)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina104 Re: Dobry przewodnik po Paryżu- jaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 15:03 Dzięki za wszystkie namiary. Fakt, przygotowania trwają, pozostał miesiąc, już nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś