Gość: tomili7 IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 18:20 mam pytanie. Z tego co wyczytałem na forum poza godzinami pracy personelu, do hotelu można wejśc za pomocą karty kredytowej, którą się rezerwowało nocleg. Czy wymagany jest PIN do tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yaris68 Re: hotele-formula1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 10:09 Tydzień temu wróciłam z Paryża. Nocowałam w hotelu F1. Na miejsce przybyłam ok 23.00 ale wbrew temu, co napisane jest na stronie, czynna była recepcja i nie musiałam wchodzić do hotelu za pomocą karty kredytowej. Jeśli wybierasz się do Paryża, to mogę Cie uspokoić. Przez cały nasz pobyt w hotelu (5 nocy) każdego wieczora czynna była recepcja. Poza tym drzwi sa otwarte, bo goście wychodza i wchodzą do hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbados2008 Re: hotele-formula1 22.05.09, 21:14 Tak jest niezbędny, ale wszystko działa ok! Czasem nawet okazywało się że hotel nawet po 23.00 był otwarty. --- Nasza relacja z podróży samochodowej po Francji biskaje.w.interia.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: hotele-formula1 IP: *.zwm.osi.pl 22.05.09, 22:13 Hotel F1 bywa otwarty "po godzinach", ale gdy nie będzie już w nim czynnej recepcji (a tak jest w większości tych hoteli po godz. 21.00), wejście do hotelu nic ci nie da, bo kto wskaże ci pokój i poda jego kod wejściowy ? Automat przed hotelem po nakarmieniu kartą bankową, którą rezerwowałeś zrobi to zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kapserek Re: hotele-formula1 24.05.09, 18:08 Ja byłem w tamtym roku w Porte de Montrueil i przyjechałem około godziny 23, recepcja była ku mojemu zdziwieniu wciąż czynna. Zdarzało się, że wracałem i po północy, ale nigdy nie korzystałem z tego automatu. Wydaję mi się, że to czy recepcja jest 24H na dobę zależy od Formuły. Odpowiedz Link Zgłoś