Gość: www.winoispiew.com IP: *.cust.tele2.it 26.01.04, 20:25 Jezeli wybieracie sie do Toskanii zapraszam serdecznie do Pino .maly przysiolek pomiedzy Florencja a siena . www.winoispiew.com Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alicja Re: Toskania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 13:07 Czy mógłbyś podać więcej informacji; chcemy wyjechać z 2-letnim dzieckiem. Potrzebujemy pokój z łazienką i dostępną kuchnią. P.S. strona winoispiew nie aktywna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommaso Re: Toskania IP: *.cust.tele2.it 08.02.04, 18:37 probuj Alicjo!!! Strona dziala bez zarzutu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Toskania IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 09.02.04, 16:43 oh,jak cudownie miec domek w Toskanii!!! Tez bym chciala!!!:)mozna tylko pomarzyc i patrzec na fotografie!!!! Kupiliscie go czy odziedziczyliscie??? hmmh....coz za szczescie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Toskania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:41 Hej. Mam w czerwcu obronę pracy o Toskanii, ale potrzebuję jeszcze materiałów. Może wiesz gdzie i jakie, bo przewodniki już mam w jednym palcu. Pozdrawiam i dziękuję. A tak na marginesie. Toskania jest przepiękna. Zazdroszczę tym co maja tam domki i w czasie wakacji jadą tam odpocząć. Super!! Odpowiedz Link Zgłoś
lauram12 Re: Toskania 21.07.13, 20:17 polecam piękne miejsce w Toskanii intopassion.pl/w-toskanskiej-posiadlosci-le-fontanelle/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Toskania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 08:41 Cudowne miejsce! Az chce sie jechac i jzu nie wracac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris z Rzeszowa Re: Toskania IP: 213.199.192.* 13.02.04, 19:31 Byłem, widziałem i polecam. Tylko z tą pwniczką win uważajcie bo właściciel może być niepocieszon jak narozrabiacie:)JA byłem tam tylko raz a poten mnie nie wpuszczono czemu wcale się nie dziwie:) Będe chciał tam jeszcze wrócić! Odpowiedz Link Zgłoś
lauram12 Re: Toskania 23.07.13, 11:50 polecam cudowne miejsce intopassion.pl/fontelunga-niebo-w-toskanskim-foiane-della-chiana/ Odpowiedz Link Zgłoś