Gość: Meggi IP: *.com.pl / *.com.pl 18.02.04, 11:48 Czy ktoś z Was był może w tym roku na nartach w Bormio? Jakie są warunki do jeżdżenia? Z góry dziękuję za odpowiedź Meg :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Narty - Bormio! IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 11:53 Co prawda nie byłam w tym roku, ale swego czasu jeżdziłam rok po roku. I zawsze śledziłam pogodę na web camerach na www.webcam.valtline.it/ albo panoramę na www.valtline.it/bormio_inv/bor_nv.htm jak popatrzysz to widać że niżej ze śniegiem krucho, ale na Bormio 2000 jest ładnie. z kamerek wynika ze dobre warunki znajdziesz od stacji pośredniej do góry, choć jeśli nie dopada to niestety tylko do 3/4 góry (bo na samej górze oni nie mają armatek, więc tam jeździ się tylko na prawdziwym śniegu), widać też ze dosnieżony jest pas zjazdu na sam dół, do dolnej stacji. ale zawsze gdy go dośnieżali to od 12 robiło się tam bagno (jest nasłoneczniony i ma wypłaszczenie więc mamy extra zjazd na nartach wodnych) więc mało ciekawie. Na pewno pojeżdzisz od 2000 w góre. tam leży śnieg (lub utzrymuje się dosypany) do końca marca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: Narty - Bormio! IP: *.com.pl / *.com.pl 21.02.04, 11:44 Bardzo dziękuję za odpowiedź! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Narty - Bormio! IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.04, 21:27 ja dzisiaj wroocilam z livigno co prawda ale to blisko. warunki przez pierwsze 4 dni byly super. duzoo sniegu, sloneczko non stop. dwa dni temu pogoda sie popsula, jest mgla, pada snieg. bardzo zle sie jezdilo... Odpowiedz Link Zgłoś