Dodaj do ulubionych

sylwester w Rzymie

IP: 85.158.196.* 15.09.10, 10:59
jedną z opcji na tegorocznego sylwka które z przyjaciółmi bierzemy pod uwagę jest rzym - czy spędzaliście tam kiedys sylwka? Może możecie polecić jakieś fajne miejsce w którym moglibyśmy przywitać nowy rok (jakis bal, przedstawienie, cos naprawde odjazdowego). Nie interesuje nas sylwester na ulicy czy placu. dzieki!
Obserwuj wątek
    • hernandez Re: sylwester w Rzymie 15.09.10, 11:08
      jezeli wybieracie sie na impreze to w zasadzie jest jak w kazdym innym miescie. W Rzymie rewelacji nie ma. lokali jest bardzo duzo - wpisz w google capodanno 2011 roma

zazwyczaj jest niestety fatalna pogoda. pada deszcz, czesto ulewny i jest ok 5-10 stopni.

szczerze - nic rewelacyjnego, nie polecam. juz lepiej pojechac gdzies gdzie jest snieg badz cieplo:)
      • dorotea41 Re: sylwester w Rzymie 01.12.11, 19:12
        Ja wraz z corkami te wybieram sie do Rzymu ,28 grudnia brdziemy na miejscu.To nasza pierwsza wwyprawa do tego miasta , nie mamy tanm zadnych znajomych a zostajemy na Sylwestra.
        Milo byloby sie z kims spotkac, moje corki maja 17 i 8 lat.
        My mieszkamy od kilku lat w Sztokholmie.Wzamian za pomoc w zwiedzaniu Rzymu i jakiejs rady jak spedzic Sylwestra mozemy zaprosic do nas do Sztokholmu , np.latem
        • Gość: turysta Re: sylwester w Rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 19:51
          dorotea41-będzemy z żoną w Rzymie od 30.12 do 4.01. Jak chcecie, to możecie się donas podłączyć. Napisz domanie na ks@prywatny.eu
    • Gość: trzydziestolatek Re: sylwester w Rzymie IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 17:10
      Sylwester na ulicy lub placu - jak najbardziej, zależy kto co lubi oczywiście, ja spędzałem póki co dwa Sylwestry w Rzymie (centrum) i wspominam je świetnie, wszystko pootwierane, mnóstwo ludzi i brak chamstwa, a pogoda w porównaniu z naszą dużo lepsza - coprawda upału nie ma, ale +15 st., to różnica w porównaniu z naszymi polskimi -15 st. Deszcz faktycznie padał jednego Sylwestra, ciekaw jestem jak będzie w tym roku, będę w Rzymie od Wigilii do początku stycznia i Sylwester też ze znajomymi pod Koloseum :)
      • Gość: gość Re: sylwester w Rzymie IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.10, 18:50
        Zazdroszczę, też bym chętnie spędziła tam sylwestra
      • Gość: Aguśka Re: sylwester w Rzymie IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.10, 13:55
        Chciała bym spędzić w tym roku sylwestra w Rzymie, ale nie chce żeby to była jakaś zorganizowana wycieczka objazdowa, czy możecie polecić jakieś fajne miejsca noclegowe i nie tylko? Oraz ogólnie porady:) bo to by była moja pierwsza wyprawa do Rzymu:)
      • Gość: Piotrek z Rzeszowa Re: sylwester w Rzymie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.10, 18:01
        Witaj ,wybieramy się dwoma parami na niezorganizowaną wycieczkę, napisz gdzie warto spędzić sylwestra. ( nie chodzi o lokal). Dzięki.
        • dianka89 Re: sylwester w Rzymie 11.12.10, 21:32
          Sylwester i święta Zakopane, Kościelisko od 60zł/os
          Pokoje Gościnne u Agaty. Zapraszamy na sylwester i święta w góry i na narty. Lokalizacja: Kościelisko- Rysulówka, 5min samochodem od Zakopanego. Noclegi w cenie 60 zł za osobę. Mamy jeszcze wolne miejsca na sylwestra! Adres naszej strony: koscielisko.website.pl
    • Gość: Rusek Re: sylwester w Rzymie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.10, 12:25
      Ja się w tym roku wybieram ze znajomymi do Wenecji na Sylwestra ale Rzym też fajny. Byliśmy w zeszłym roku.
    • Gość: Wenus z Milo Re: sylwester w Rzymie IP: *.dynamic.chello.pl 12.11.13, 23:49
      Ja wybieram się w tym roku ze swoim narzeczonym na sylwestra do Rzymu - już się nie mogę doczekać :) Jedziemy z biurem Rainbow Tours, bo szczerze mówiąc cenowo wychodzi nas to najlepiej, a do tego wszystko mamy zapewnione plus komfortowe hotele. W zeszłym roku byliśmy w barcelonie na własną rękę i za 3 (!) dni zapłaciliśmy 3xwięcej niż w przypadku rainbow za 8 dni w rzymie. Więc prosta kalkulacja. Poza tym rainbow ma dobre opinie, więc myslę, że będzie super :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka