Dodaj do ulubionych

sprawdzony apartament - prośba o pomoc

IP: *.um-mikolow.mikolow.net 05.01.11, 15:02
Witam. Chcę jechać po raz pierwszy do Włoch (rodzina 4 os.). Proszę o namiary na jakiś sprawdzony w średniej cenie apatament, w spokojnym miejscu, blisko plaży - obojęnie gdzie. Pisząc w średniej cenie - mam na myśli 50-60E (max 70E) na przełmie lipca-sierpnia. Wiem, że jest dużo stron - oglądam, ale wolę sprawdzone. Polecicie coś?
Obserwuj wątek
    • vojager29 Re: sprawdzony apartament - prośba o pomoc 06.01.11, 09:58
      przelom lipca/sierpnia, blisko plazy
      zakladam, ze masz na mysli 50-60 euro za dorosla osobe ?
      • Gość: mila Re: sprawdzony apartament - prośba o pomoc IP: 46.112.54.* 08.01.11, 15:08
        Witam. Chciałam wynająć za 60 E cały apartament. Czy nie mam szans?. To może na przełomie czeriec-lipiec już szybciej?. Co radzisz?
        • Gość: c# Re: sprawdzony apartament - prośba o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 20:22
          Za 60€ w sezonie masz szansę na namiot Eurocampu, czy innego -campu, ale już nie mobilehome.
          Orientacyjne ceny apartamentów możesz sobie sprawdzić na interhome.pl
          Poniżej 100€ za dobę będzie ciężko. Taniej może być do połowy czerwca lub we wrześniu. Albo w jakimś kompletnie nieatrakcyjnym turystycznie miejscu.
        • Gość: andy67a Re: sprawdzony apartament - prośba o pomoc IP: 89.230.34.* 09.01.11, 10:43
          Witaj , apartamentów jest dużo i w bardzo zróżnicowanej cenie-nawet po 50-60 dniówka. Poszukaj na vivastreet.it , MediaVacanze.com , homelidays.com - jeśli dobrze poszukasz na pewno znajdziesz . Jeśli ma być TANIO szukaj przełom czerwca/lipca.
          Powodzenia
    • zlotepiachy.pl Re: sprawdzony apartament - prośba o pomoc 09.01.11, 20:42
      Witam, a co powiesz na spędzenie wakacji na Sycylii, znalazłam ofertę na tygodniowy pobyt w trzygwiazdkowym hotelu, wylot samolotem z Warszawy, z wyzywieniem HB w cenie 2019 zł (cena kompletna) w terminie 25.06.2011 - 02.07.2011 ?
      • Gość: mila Re: sprawdzony apartament - prośba o pomoc IP: 46.113.18.* 09.01.11, 21:05
        Bardzo dziękuję za propozyję, ale szukam apartamentu na 2 tygodnie - wakacje z rodziną, chociaż Sysylia też mi się podoba. Niestety wczasy rodzinne samolotem odpadają. Pozdrawiam
        • Gość: chris Re: sprawdzony apartament - prośba o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 08:59
          Polecam ci z pełną odpowiedzialnością apartament Villagio Orchidee w Bibione:

www.etgroup.info/Villaggio_delle_Orchidee-Bibione-abs-6-G-68.html
          Również agencja jest OK.
          • Gość: SNOWSUNANDFUN Re: sprawdzony apartament - prośba o pomoc IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.13, 10:25
            Witam,

Zostało Nam ok. 20 miejsc do sprzedania w autokarze do Bibione w terminie 28.06-14.07.2013 wyjazd z Warszawy( inne miasta na zapytanie) cena 450 zł/os.

Dla zainteresowanych mamy również zakwaterowanie; Nasza grupa będzie w obiektach Laguna S Elena oraz Solarium :)
    • Gość: Dana Re: sprawdzony apartament - prośba o pomoc IP: *.55-82-r.retail.telecomitalia.it 10.01.11, 22:55
      Polecam dom wiejski"Papparelli"(caly dom do dyspozycji bez wlascicieli) na wzgorzu w cenie 550euro(rowniez w pelnym sezonie).Dom mozna obejrzec na www.wloskiewakcje.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka