Dodaj do ulubionych

prośba o sprawdzony apartament - sycylia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 01:20
Może ktos z was ma namiar na sprawdzony apartament (dla 4 osób) na Sycylii? Potrzebny na ostatni tydzien czerwca. Pozdrawiam. Jolka
Obserwuj wątek
    • Gość: Kika Re: prośba o sprawdzony apartament - sycylia IP: *.ups.com 12.01.11, 11:07
      Gdzie konkretnie szukasz tych apartamentow? Jesli interesuje cie poludniowy wschod wyspy to moge polecic naprawde fajny apartament z ktorego korzystalismy w zeszlym roku we wrzesniu. 100m od plazy, dobre miejsce wypadowe na wycieczki: Etna, Cava Grande, Siracusa, Catania. Podaj maila to przesle namiary na wlasciciela
      • Gość: bromba Re: prośba o sprawdzony apartament - sycylia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.11, 00:14
        W zeszłym roku byłem u Karen w thelemoontree.eu apartameny Ulivio www.thelemontree.eu/Ulivo.php?lang=GB koszty na stronie.Panna pomocna nawet do marketu nas zawiozła>generalnie willa z basenem ,miejsce na grilowanie ,stół do pingponga, a w apartamencie Uliwio zaj....sy taras z widokiem na Taormine .Karen angolka z peterborough a męża ma makarona.Super klientka polecam
    • Gość: mario Re: prośba o sprawdzony apartament - sycylia IP: 62.182.228.* 13.01.11, 12:03
      www.thinksicily.com/villas-in-sicily/villa-collections.aspx
    • laminja Re: prośba o sprawdzony apartament - sycylia 14.01.11, 10:38
      www.residencevalentina.eu/Englisch/e_index.html
      byliśmy w tym kompleksie. Czysto i ładnie na końcu małej miejscowości.
      • Gość: jolka do laminja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 14:05
        Dzięki za link - czy możesz napisać coś więcej o tym miejscu - bardzo mi się podoba i cena do wytrzymania:):
        1. czy wynajmowaliście samochody - jeśli tak, to na jakich warunkach. czy można wynająć na miejscu czy trzeba wcześniej, już geraz.2. czy wpłacaliście wcześniej część opłaty?
        3. czy jest jakieś wadium lub dodatkowe ukryte opłaty?
        4. czy warto brać śniadania na miejscu?
        5. jak dojechać z lotniska w Palermo?
        Z góry dzięki - jolka
    • kasiacl Re: prośba o sprawdzony apartament - sycylia 20.02.11, 18:09
      ja jeszcze mogę polecić homelidays - ale akurat sprawdzony przez nas apartament (Casa Vacanza Anita w Trapani) sami zajmujemy przez drugą połowę czerwca:)
    • Gość: lynx Re: prośba o sprawdzony apartament - sycylia IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.11, 11:34
      Polecam apartamenty w okolicach Cefalu: www.fontanabarone.it
      Byliśmy w zeszłym roku w czerwcu. Miejsce przecudne, kilkanaście domków otoczonych zadbanym ogrodem, każdy z własnym patio, grillem i kuchnią ogrodową. Bardzo mili i pomocni właściciele. Do Cefalu, które uważam za jedno z ładniejszych miasteczek na Sycylii ok. 3km. Trzeba mieć samochód, bo rezydencja jest lekko na uboczu, ale i tak bez samochodu na Sycylii jest ciężko, bo warto jeździć i zwiedzać tą piękną wyspę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka