Dodaj do ulubionych

wenecja - carta Venice

12.01.11, 09:11
czy ktos kupowal przed wyjazdem (rezerwował)
www.veniceconnected.com/node/1475
wychodzi co nieco taniej jak sie kupi przez net.Ale ciekawa jestem praktycznych rad - jak to sie załatwia potem na miejscu?Najbardziej ym chciała odebrac od razu po przylocie na lotnisku Marco Polo. Tzn kupie zapłace przez net i? faq na stronie czytałam - ale opinia kogos kto przerobił to na sobie by mi sie przydała:-)
Z góry piekne dzieki:-)
Obserwuj wątek
    • myszmusia Re: wenecja - carta Venice 15.01.11, 07:50
      podciagam bo zagine;-) naprawde nikt nie korzystał?
    • Gość: bako Re: wenecja - carta Venice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 17:28
      Niestety nie kupowałem bo zabrałem się za to za pózno,ale widziałem jak ludziska z całego świata odbierali.Po wyjściu z bagażani na Marco Polo na wprost jest stoisko gdzie odbierasz wcześniej zamówione bilety czy to na przejazdy vaporetto czy pakiety z biletami na wc,muzea,galerie.Jeśli jedziesz na więcej niż 3 dni to zamów taki pakiet 7 dniowy jest z tego co pamiętam w cenie 3 dniowego kupowanego na miejscu.Przy kilku osobach na pewno się opłaca nie mówiąc o wygodzie: raz podstawisz do czytnika i pokazuje potem do kiedy jest ważność.Jak coś to pytaj w miare mozliwości odpowiem
      • myszmusia Re: wenecja - carta Venice 15.01.11, 18:36
        dzieki za odzew:-)
        Na mam zamiar kupic dwa razy na 7 dni;-) bede tam dwa tygodnie. Hotel w Mestre Maghera - tak,że autobus i tak codziennie co najmniej 2 razy .Wymysliłam tak (chyba ok?) ze pierwszy tydzien wezme ta z muzeami i cąla reszta a drugi tylko na przejady autobusy plus vaporetto.
        Bede wtedy miala tydzien na te 12 muzeów.
        o pytaniach pomysle - dzieki:_)
        • Gość: bako Re: wenecja - carta Venice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.01.11, 21:32
          Jeśli chodzi o nocleg polecam wynajem apartamentu ze strony onlyapartaments.com,my byliśmy w 6 osób i płaciliśmy 125 e za dzień z mieszkanie w dzielnicy Castelo
          www.only-apartments.com/pl/wenecja/7993/ dobra lokalizacja,blisko do vaporetto Giardini,
          minimarket pod nosem,warzywniak na łódce,właściciel spoko.Zdjęcia nie powalają ale w rzeczywistości bardzo dobre warunki
          pozdrawiam
          • myszmusia Re: wenecja - carta Venice 16.01.11, 06:04
            dzieki za potencjalne namiary - rezerwacje hotelu juz mam (moze to sie przyda kiedy indziej) na teraz za wielkie i za drogie. POtrzebne tylko dla mnie i córki:-)
            Przy 6 osobach to twoje faktycznie wychodzi super cena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka