Dodaj do ulubionych

Bunga Bunga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 09:26
Witam, chciałam wybrać się na wakacje do Wloch ale słyszałam że panuje tam tajemniczy wirus Bunga-Bunga. Słyszałam że wirus został przywieziony do Włoch przez tajemniczego łysego karła i rozprzestrzenia się w najlepsze! Ponoć po zarażeniu wirusem przybywa gotówki, ponoć łysy karzeł obdarowuje zarażonych! Czy ktoś coś wie na ten temat? Czy można jechać bezpiecznie nad Adriatyk? Czy nocując w tzw. bungalowach jest się bardziej narażonym na zarażenie Bunga-Bunga? Może więc lepiej spać w hotelu?
Obserwuj wątek
    • vojager29 Re: Bunga Bunga 10.02.11, 13:44
      Pewnie o tym Bunga Bunga wiemy malo albo nic ale z watku dowiedzielismy sie duzo o tobie. Idiota.
      • jeepwdyzlu pomyliło Ci się forum 10.02.11, 16:27
        nie naśmiewam się z prezydentów obcych państw
        tak samo - jak nie życzyłbym sobie - żeby ktoś śmiał się z prezydenta Polski

to forum na którym nie omawiamy tematów politycznych
        jeep
        • Gość: peryferia Poza bunga bunga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 20:47
          Po twoim wpisie sadzę, że jesteś w wieku bezpiecznym od wzbogacenia się na
          wirusie bunga bunga. Pozostaje ci bełkot.
    • Gość: MN Re: Bunga Bunga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 21:48
      SB jest premierem, a nie prezydentem...
    • Gość: ihanelma Re: Bunga Bunga IP: 213.146.48.* 11.02.11, 14:23
      Występowanie wirusa jest potwierdzone przez wiodące światowe media, ale grupa ryzyka jest dosyć ograniczona. Podstawowe czynniki ryzyka to wiek powyżej 65 roku życia, płeć raczej męska i naprawdę wysoki stan konta. Niektórzy wymieniają też sprawowanie ważnych funkcji publicznych, może nie jest to kluczowe, ale niesie największe ryzyko groźnych powikłań.

Choroba działa wysoce destrukcyjnie na stan konta, a także na reputację, w przypadku jej ujawnienia jest niebezpieczna także dla kariery. Ale są i dobre wieści...

Generalnie bez głównego czynnika ryzyka, czyli wysokiego stanu konta można sobie pomarzyć o zachorowaniu. Występowanie wirusa nie ogranicza się do Włoch, chociaż akurat tam miał miejsce przypadek najlepiej jak dotąd udokumentowany. I z wymienionymi wyżej powikłaniami.

Także myślę, że z dużym prawdopodobieństwem MSZ nie wyda komunikatu o szczególnym niebezpieczeństwie związanym z wyjazdami do Włoch, chyba że dyskretne dla grupy największego ryzyka.
    • Gość: WW Re: Bunga Bunga IP: *.acn.waw.pl 11.02.11, 16:46
      Fajny włoski "przerywnik"
      Widzę, że "trole" forumowe, które zawsze wtrącają swoje pięć groszy, nawet jak nie maja nic do powiedzenia, tym razem również zabrały głos. Podejrzewam, iż niektórzy nie maja pojęcia o co chodziło.
      • vojager29 Re: Bunga Bunga 13.02.11, 10:25
        Dlatego, ze maja wiele do powiedzenia nie zajmuja sie pierdulkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka