Gość: adamus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.04, 23:14 Czy korzystał ktoś kiedykolwiek z usług firmy Infoitalia w zakresie pracy we Włoszech? Jeśli tak, to prosze o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka.k Re: Firma Infoitalia 03.05.04, 23:59 Hej, dwa lata temu złożyłam w tej firmie papiery w sprawie pracy we Wloszech jako baby-sitter,niestety nie dostałam żadnej oferty pracy,ale to nie znaczy,że Tobie się nie uda,prosiłeś o opinię,więc napisałam:)pozdrawiam - inka.k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamus Re: Firma Infoitalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 08:56 Dziękuje za odpowiedź. Ja zastanawiam się nad ich ofertami pracy sezonowej w rolnictwie, ale póki co to wiem jedynie ze nie odpisują na maile !! Mam nadzieje ze i Tobie dobrze sie powodzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo Re: Firma Infoitalia IP: 80.55.195.* 15.05.04, 20:02 Też tam napisalem i złożylem oferte lecz nic od pół cisza. Może ktoś skorzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo Re: Firma Infoitalia IP: 80.55.195.* 15.05.04, 20:03 Oczywiście pół roku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Firma Infoitalia IP: *.dka.pl 27.05.04, 18:14 STARAŁAM SIĘ O PRACĘ POPRZEZ INFOITALIE.DOSTAŁAM OFERTĘ PRZY SEGREGACJI I PAKOWANIU SAŁATY ALE W TYM SAMYM CZASIE ZNALAZŁAM PRACĘ NA MIEJSCU.FAKT ,NA MAILE NIE ODPISUJĄ ALE KONTAKT DOBRY.MYŚLĘ,ŻE MOŻNA IM ZAUFAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonardo Re: Firma Infoitalia IP: 80.55.195.* 27.05.04, 20:51 W jakim okresie ją dostałaś. Bo ja do tej pory nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaelo Re: Firma Infoitalia IP: 217.153.156.* 14.03.05, 17:58 niestety ja nie otrzymalem nic...dzwonilem ...pisale...zauwazylem..ze najchetniej a moze tylko kobiety sa przyjmowane do pray we wloszech...troche to podejzane..nie wydaje mi sie tez ze ta firma sponsoruje wszystko...wydaje mi sie ze zawarte sa w tym jakies kruczki prawne..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś