Dodaj do ulubionych

Włochy Lignano.

27.04.11, 13:20
CZesc wczoraj wrociłam z Włoch a dokładnie czas spedziłam w Ligniano , polecam serdecznie wszytskim ktorzy marza o weekendzie we Włoszech . Super plaza oczywiscie pogoda nam dopisała i moglismy polezec , pełno fajnych knajpek szczegolnie polecam TENDA BAR Lignano Pineta w samym centrum ,wieczorem wszyscy popojaja Spritz Aperol super na długie wieczory .Do Polski wrociłam naładowana słoncem i z butelka Aperola .
Obserwuj wątek
    • Gość: kafar Re: Włochy Lignano. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.11, 19:38
      a jak tam cenowo?
      • w_isienka Re: Włochy Lignano. 28.04.11, 21:47
        Też wspominam Lignano bardzo miło :)
    • Gość: otel Re: Włochy Lignano. IP: *.146.81.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.05.11, 09:44
      w lignano sabbiadoro przy głównym deptaku pizzeria "Baby" - polecam Lasagne ! palce lizać !
      potwierdzam,miejscowość rewelacyjna!!! ale aperol jest niedobry i gorzki,niemiaszki to piją hurtowo bo najtansze !
      pozdrawiam
      • Gość: Marcin Re: Włochy Lignano. IP: 194.244.78.* 14.07.11, 11:23
        Jaki niedobry i gorzki? CHyba piles go samego, bez Prosecco, wody, lodu i pomaranczy. 90% ludzi ktorych znam lubi spritza na aperolu, ale wyjatek zawsze potwierdza regule. Z reszta o gustach sie nie rozmawia. W Lignano polecam tez Mr Charlie - fajna imprezownia w polowie na otwartym powietrzu.
        • Gość: kasia Re: Włochy Lignano. IP: *.cust.dsl.vodafone.it 15.07.11, 11:10
          Ja tez polecam Ligniano w zeszłym roku grał tam ten znany DJ. Bob Sinclar , duzo ludzi plaze sa szerokie , woda cieplutka choc troche brudna . Blisko sa dwa fajne outlety jak juz komus znudzi sie lezenie na plazy . Wieczorem koniecznie aperitivo :))
          • Gość: Marcin Re: Włochy Lignano. IP: *.cust.dsl.vodafone.it 15.07.11, 16:51
            Nienajgorzej jest tez w Jesolo, ale trzeba wiedziec gdzie isc. Fajnie jest na piazza Manzini, ale na aperitivo polecam szczegolnie knajpki przy plazy, na przyklad: Terazza Mare. Aperitivo przy zachodzacym sloncu jest super... apotem dobra kolacja i impreza. DO poznej nocy mozna zmieniac lokale. Wszedzie jest ruch... czasem az za duzy (w Sierpniu, kiedy wlosci maja wakacje mozna tam jechac jedynie z bazuka... nie przejdzie sie inaczej).
          • Gość: monika27 Re: Włochy Lignano. IP: *.polnet.tv 15.07.11, 23:53
            a gdzie te outlety ?
            • Gość: kasia Re: Włochy Lignano. IP: *.cust.dsl.vodafone.it 17.07.11, 01:48
              Outlet Palmanova - 25min , Outlet Noventa di Piave - 40min.
              • Gość: Zabka Re: Włochy Lignano. IP: *.cust.dsl.vodafone.it 18.07.11, 00:11
                Hey dziewczyny , mam pytanie , moja kolezanka chce urzadzic wieczorek panienski we Włoszech . wyskoczymy na 3-dni czytałam wasze komentarze o Ligniano i prawie jestesmy zdecydowane , macie tam namiar na jakis hotel ?
                • Gość: Marcin Re: Włochy Lignano. IP: 194.244.78.* 19.07.11, 10:26
                  Masz tutaj adres najlepszej agencji wynajmu w Lignano. Maja wiecej ofert niz booking.com, bo sa na miejscu. Mowia tez po angielsku.
                  www.lignanoholiday.com/hotel_e_appartamenti_a_lignano/Default.aspx
                  • Gość: Zabka Re: Włochy Lignano. IP: *.cust.dsl.vodafone.it 19.07.11, 16:02
                    Dzieki wejde na ta strone , a jak odbywaja sie tam wieczorki panienskie ?, maja jakos swoja tradycje?. bo w polsce to wiadomo sped kobitek, limuzyna i club oczywiscie duzo szampana .
                    • Gość: Marcin Re: Włochy Lignano. IP: 194.244.78.* 19.07.11, 16:13
                      No ja nie jestem ekspertem od wieczorow Panienskich, ale wydaje mi sie ze bedzie sie to odbywalo podobnie jak u nas. Z reszta wiele cudzoziemcow przyjezdza do Wloch aby zorganizowac wieczor kawalerski lub panienski. Widac ich od razu na ulicach bo maja dziwne gadzety. W Lignano jest pelno miejsc ktore mozna odwiedzac przez cala noc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka