mamalgosia 05.09.12, 16:53 Jak najbliżej. Sprawdzony poproszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horyzont.zdarzen1 Re: camping w okolicach Rzymu 05.09.12, 18:49 Fabulous przy via di Malafede. trochę jest tu forum.gazeta.pl/forum/w,206,111285083,111285083,Camping_Fabulous_2010.html jakby co to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: camping w okolicach Rzymu 05.09.12, 20:48 Bardzo dziękuję, już notuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv jeszcze bliżej centrum IP: *.ists.pl 05.09.12, 20:00 Roma: www.campeggi.com/camping/Camping_Village_Roma/scheda_campeggio.asp?id=2480 Flaminio village: www.campeggi.com/camping/Flaminio_Village_Camping_Bungalow_Park/scheda_campeggio.asp?id=2394 Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: jeszcze bliżej centrum 05.09.12, 20:49 Ale czy one sa sprawdzone przez kogoś znajomego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jeszcze bliżej centrum IP: *.ists.pl 05.09.12, 22:41 Ten drugi sprawdzałem osobiście ale ponieważ się nie znamy to nie wiem czy Ci to wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: jeszcze bliżej centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 00:34 Camping Village Rome jest sprawdzony. Byłem 2 razy ostatnio w lipcu camperem.Tu masz trochę na mojej stronie o urlopach. Link też oczywiście jest. Obsługa przyjazna a warunki dobre.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: jeszcze bliżej centrum IP: *.ists.pl 26.10.12, 18:35 Chodziło mi o kamping w mieście www.ecvacanze.it/it/camping/camping-in-town/camping-village-roma/directions/location/ a nie poza GRA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SingSing74 Re: camping w okolicach Rzymu IP: *.piekary.net 08.09.12, 10:36 Ja byłem 2 lata temu na kempingu I Pini. Nie za duży, w spokojnej okolicy (na samym kempingu czasem wieczorem organizowane są imprezy), dobry jako baza wypadowa do Rzymu. Czyste ale niewielkie baseny, miejsce do opalania lub odpoczynku w przyjemnym cieniu. Codziennie kursuje tam autokar wycieczkowy (wyjazd rano, powrót późnym popołudniem). Dobrze kupić bilet dzień wcześniej. Czytałem też gdzieś o nocnym zwiedzaniu Rzymu autokarem ale z tego nie skorzystałem (niestety). Ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: camping w okolicach Rzymu 10.09.12, 09:21 Sprawdziłam, ale to aż 30 km, trochę dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: camping w okolicach Rzymu IP: *.ists.pl 10.09.12, 20:57 Najbliżej centrum jest village roma. Do centrum spod kampu jest autobus. Do kolejki też chyba jest niedaleko. Ja byłem na FLaminio village i jedyne co mi się w nim niepodobało to że pociągi którymi dojeżdżałem w rejon piazza del popolo kończyły kusu ok 22 i nocnego Rzymu nie miałem okazji zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: camping w okolicach Rzymu IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.12, 11:19 byliśmy w tym roku na campingu Roma, jest bardzo fajny. Do Watykanu jest około 30 minut komunikacją miejską. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir-ed Nasz ulubiony kemping. IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.12, 12:58 mamalgosia napisała: Jak najbliżej. Sprawdzony poproszę Nasz kemping, Metro, Rzym < zapraszamy do klikania ...jak oddalisz znajdziesz więcej Odpowiedz Link Zgłoś