Gość: None IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.12.12, 22:14 Witam! Mam Pytanie do Was. Czy ktoś z Was był na wczasach we Włoszech z Vacanceselect??? Wybieram sie z nimi na wczasy ,ale brak mi pełnych danych. możecie przedstawić własne opinie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luizalui Re: Vacanceselect 12.07.16, 12:25 Podbijam - czy ktoś był z Vacanselect we Włoszech? Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Vacanceselect 21.10.16, 22:03 Jeżeli Vacanceselect jest zmodyfikowaną wersją Selectcampu (Vacanceselect jest właścicielem takich marek jak Selectcamp, Camp2relax, Tendi) www.vacanceselect.com/pl to raczej nie polecam. Korzystałam z usług Selectcampu raz i powiedziałam: "nigdy więcej!". Brak możliwości bezpośredniego kontaktu z biurem. Nie można się dodzwonić, na e-maile nie odpowiadają. Dostałam rezerwację niezupełnie w takim terminie, jak chciałam. Miało być 14 noclegów, a otrzymałam 14-dniowy pobyt, czyli 13 noclegów (przyjazd na camping pierwszego dnia o 16:00 i wyjazd ostatniego dnia o 10:00). Namiot po przyjeździe zupełnie nie przygotowany na przyjazd nowych gości. Naczynia brudne, lodówka "zarośnięta" lodem, nie myta ni nie rozmrażana chyba przez cały sezon (byliśmy na początku września). Piloci Selectcampu zupełnie niekompetentni. Było raz i wystarczyło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akdowejow Re: Vacanceselect IP: *.static.ip.netia.com.pl 29.10.16, 19:14 Byłąm z Vacanceselectem w namiotach z łazienką i wc. Było czysto. Byliśmy bardzo zadowoleni z wakacji. W tym roku jedziemy ponownie. Mają bardzo przystępne ceny w stosunku do oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
sempre_dritto Re: Vacanceselect 29.10.16, 20:36 Z tymi cenami, to tak nie do końca... Porównywałem ceny na tym samym kempingu, w tym samym okresie i Vacanselect wyszedł prawie 2000 PLN drożej niż np. Luxcamp. Fakt, że oferują różne domki. Odpowiedz Link Zgłoś
damiansas Re: Vacanceselect 28.12.17, 17:10 Witam. Od razu napisze że jestem pracownikiem Vacanceselect. Na stronie Vacanceselect.com/pl znajdują się zakwaterowania dostępne na setkach campingów z całej europy. Selectcamp to nasza własna marka z zakwaterowaniami będącymi własnością selectcamp oraz pełną obsługą pracowników Selectcamp w polsce i na miejscu. Odpowiadając na Pani uwagi - kontakt z nami jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 9:00 do 17:00. jak również 24h/7 dni w tygodniu na telefon alarmowy (otrzymywany wraz z Voucherem), Nikt nigdy podczas wakacji nie zostaje bez naszej opieki wystarczy zadzwonić. Jeżeli chodzi o ilość nocy to już podczas rezerwacji dokonała Pani wyboru terminu, np od 23-06-2019 do 30-06-2017, termin jest wyświetlany kilkukrotnie. Co do stanu namiotu, nie mogę się wypowiadać nie znam sprawy. Jeżeli jednak coś nie jest tak jak być powinno, wystarczy do nas zadzwonić i zmienilibyśmy Pani zakwaterowanie na inne lub zaproponowali satysfakcjonującą alternatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: Vacanceselect 28.12.17, 17:58 Jeżeli odpowiadacie na posty po upływie roku, to gratulacje. :) Obsługa niezawodna od poniedziałku do piątku. :) Odpowiedz Link Zgłoś