Dodaj do ulubionych

Wenecja,co do zwiedzania?

12.04.13, 11:13
Witam,temat Wenecji byc moze i byl maglowany,jednak mam pytanie z innej beczki.Jedziemy pierwszy raz do Wloch.Niedaleko mamy Wenecje i chcielibysmy zrobic sobie taka jednodniowa wycieczke.Jako że to miasto nigdy jakos specjalnie mnie nie fascynowalo,nie mam pojecia co trzeba w Wenecji zobaczyc.Sorki,ale wiem tylko ze plywaja tam gondole :/Dodam ze mamy 3 malych dzieci a ja chcialabym sie dobrze przygotować i zrobic sobie taki plan,zeby nie tracic czasu na pytanie obcych i błądzenie.Czy ktoś mi pomoże?Dzieki bardzo,pozdrawiam Kaska
Obserwuj wątek
    • kapitan_kloss Re: Wenecja,co do zwiedzania? 12.04.13, 14:54
      Pierwszy kwietnia juz dawno minał.
    • gelati Uroki Wenecji 12.04.13, 17:04
      katharina7 napisała:

> Jako że to miasto nigdy jakos specjalnie mnie nie fascynowalo,nie mam pojecia
      co trzeba w Wenecji zobaczyc.Sorki,ale wiem tylko, ze plywaja tam gondole :/

Daj sobie spokój z Wenecją. Nie zmuszaj się do czegos co Ciebie nie kręci.
      W Wenecji oprócz gondoli można zjeść pizzę. A pizzę chyba już jadłaś?

Acha, nie ściskaj tak boleśnie literek. Przed snem przeczytaj o spacji.
    • Gość: joker Re: Wenecja,co do zwiedzania? IP: *.toya.net.pl 12.04.13, 21:37
      proponuje zwiedzanie glownej atrakcj wenecji, jaka jest koloseum. dla 2 malych dzieieci atrakcyjne walki gladiatorow to nie lada gratka
      • Gość: Luigi Re: Wenecja,co do zwiedzania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 21:53
        Do tego zaraz za koloseum są Dolomity, takie małe góry zbudowane przez krety
    • Gość: Luigi Re: Wenecja,co do zwiedzania? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 21:51
      Tam nic nie ma ciekawego, całe miasto zalane przez powódź i cholerna woda nie chce spłynąć do morza. Ponadto brak hipermarketów i same stare rudery w centrum, okropność.
      Ja bym wszystko oszuszył, wyburzył i nastawiał apartamentowców
    • marghe_72 Re: Wenecja,co do zwiedzania? 13.04.13, 01:29
      Ja mam nadzieję, że to troll.
      Powiedzcie proszę, że to troll.
      • Gość: cicerone Podrurz do Wenecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 09:29

Niestety, niekoniecznie. Ostatni spis powszechny ujawnił dużą liczbę matołków
        krajowych. Męskich i damskich. I tych pytających co zobaczyć w Wenecji.
    • jeepwdyzlu Re: Wenecja,co do zwiedzania? 13.04.13, 10:36
      jednak mam pytanie z innej beczki
      ----------
      pochlebiasz sobie

j.
    • Gość: Kinga Re: Wenecja,co do zwiedzania? IP: *.129-183-91.adsl-static.isp.belgacom.be 17.04.13, 10:47
      Polecam bloga www.autostradadelsole.com . Jest tam duzo tekstow o Wenecji.
      • jeepwdyzlu @KInga z Belgi 17.04.13, 11:30
        nie rób tu siary i nie wklejaj reklamy!
        j.
    • mamalgosia Re: Wenecja,co do zwiedzania? 17.04.13, 11:29
      Skoro już wiesz, że pływają tam gondole, to nie masz już po co tam jechać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka