Dodaj do ulubionych

wakacje w Ligurii

12.12.13, 10:19
Od kilkunastu dni szukam miejsca do zamieszkania w Ligurii, od 2 sierpnia 14 dni. Koszty dla 7 osób są masakryczne. Najtańsza oferta jest za 8 tys. i ta cena jest do przyjęcia, ale oferta nie do końca spełnia warunki. Standard 2* jest ok.
Zależy mi na piaszczystej plaży do 1500m, basenie, mieszkaniu z 2 sypialniami.
Życzliwą osobę proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • vojager29 Re: wakacje w Ligurii 12.12.13, 11:41
      Wybierasz zly okres na spedzanie wakcji we Wloszech. Wlasnie w tym czasie tubylcy maja urlopy i ceny sa makabryczne, chyba to miales na mysli. Trudno polecic konkretna miejscowosc. W tym okresie tlok jest wszedzie niesamowity ale jest wesolo, wszystko jedno gdzie sie zatrzymacie.
      Co do plaz. Na calym wybrzezu liguryskim "plaze sa piaskowe", dlatego w cudzyslowie bo sa przed sezonem usypane tak, zeby byly piaskowe ale plaz dla dzieci w sensie dostepu do wody tam nie ma. Woda dosc szybko jest gleboka.
      • Gość: maj55 Re: wakacje w Ligurii IP: *.probit.wroc.pl 12.12.13, 12:44
        cenna wskazówka z tym zejściem do wody, dziękuję.
        Niestety, ja także tylko wtedy mogę mieć urlop.
    • aseretka Re: wakacje w Ligurii 12.12.13, 20:06
      > Koszty dla 7 osób są masakryczne. Najtańsza oferta jest za 8 tys. i ta cena
      > jest do przyjęcia, ale oferta nie do końca spełnia warunki.
      Nie wiem, czy Cię dobrze zrozumiałam... Cena 8000, 00 zł za dwutygodniowy pobyt dla 7 osób jest dla Ciebie masakryczna? Toż to niecałe 82,00 zł od osoby za dobę. U nas nad polskim morzem nie znajdziesz niczego tańszego w wymaganym standardzie ( 1500 m od plaży, basen, dwie sypialnie i jak przypuszczam jeszcze aneks kuchenny). Chyba, że to cena w euro. Wtedy to 8 tys. to faktycznie masakra!!!
      • maj55 Re: wakacje w Ligurii 13.12.13, 10:11
        Aseretko, przeczytaj jeszcze raz:-)
        napisałam, że ta cena 8 tys. jest do przyjęcia.

Niestety było to jedna oferta w dobrej cenie. Pozostałe to popwyżej 12tys.
        • aseretka Re: wakacje w Ligurii 13.12.13, 20:11
          No tak... 8000,00 to do przyjęcia. Ale nie w pełni sezonu we Italii. Moim zdaniem nocleg w sierpniu dla osoby za noc nawet w wysokości 145,00 zł (14 tys. dla 7 osób za cały pobyt) jest do przyjęcia, jeżeli spełnia Wasze warunki. Jeśli chcesz tańszą opcję, to może zamiast apartamentu skorzystaj z campingu i wynajęcia mobil houme.
          www.vacansoleil.pl/camping/info/wlochy-liguria/villanova-dalbenga/kemping-cera-una-volta/VPL/9/2220000/
          Tylko tu do morza ok. 6 km. :(
        • ludlem Re: wakacje w Ligurii 28.12.13, 12:59
          A czy możesz podać namiary na to miejsce? Na maila - Ludlem@interia.pl szukam czegos takiego na maj. Dzięki wielkie:)
          • aseretka Re: wakacje w Ligurii 28.12.13, 20:25
            Hmmm... prowokacja, czy zwykła głupota...?
          • maj55 Re: wakacje w Ligurii 30.12.13, 11:26
            www.atraveo.pl/682478
            termin juz trochę inny, bo sierpień zajęty jest już.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka