Dodaj do ulubionych

tani nocleg przed Wenecją

25.04.14, 23:47
poszukuję taniego noclegu ze śniadaniem,w drodze na południe Włoch,najlepiej przed Wenecją.5 osób:2,2+1.czy ktos może cos zaproponować?najbardziej popularne strony przejrzałam,ale może o niektórych nie wiem.z góry dziękuję za sugestie.
Obserwuj wątek
    • Gość: draka Re: tani nocleg przed Wenecją IP: *.4-87-r.retail.telecomitalia.it 27.04.14, 09:07
      Sprawdż hotel Al Sole w Preganziol pod Treviso
      • amach102 Re: tani nocleg przed Wenecją 29.04.14, 10:20
        dziękuję.brak pokoi na naszą 5-tkę.
    • vipera.b Re: tani nocleg przed Wenecją 29.04.14, 11:44
      My nocowaliśmy trochę wcześniej zaraz za granicą Austria - Włochy w Tarvisio - być może dla Was trochę za szybko. Dużo tam hoteli, my byliśmy w Trieste.Czy tanio - raczej ceny jak w każdym.
      Pozdrawiam :-)
    • Gość: warmiak2 Re: tani nocleg przed Wenecją IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.05.14, 16:40
      Może pensjonat Grum w Arnoldstein w Austrii tuż przy granicy z Włochami. Nocowałem tam dwukrotnie jadąc do Toskani.
      • grekan Re: tani nocleg przed Wenecją 02.05.14, 00:51
        Moze Lido di Jesolo, ok. 70-75 £ za nocleg dla 5osob/ 2+3/ z BB: Ute Hotel, Hotel Lido, Diana... Ceny na polowe czerwca,
    • marghe_72 Re: tani nocleg przed Wenecją 02.05.14, 01:34
      pod Padwą
      www.albergolanterna.com/
      www.abanohotelrosa.it/

Między Wenecją a Padwą (ale trzeba zjechać z autostrady) jest masa hotelików i pensjnatów
      • amach102 Re: tani nocleg przed Wenecją 13.05.14, 20:58
        Dziękuję.podróz za Padwę już trochę daleka,ale faktycznie cena okazyjna.znalazłam przed Wenecją nocleg za 50 E ze sniadaniem,pokój z klimatyzacją,w strefie bez opłaty klimatycznej,więc dla nas ok.tańsze już były bez klimatyzacji.jeszcze raz wszystkim dziekuję za podpowiedzi.
        • agusk30 Re: tani nocleg przed Wenecją 19.05.14, 19:57
          Amach102 a możesz zdradzić gdzie znalazłaś ten nocleg? My szukamy dla 10 osób 6+4 i ciężko nam to idzie:( Będę wdzięczna za informację.
          • amach102 Re: tani nocleg przed Wenecją 20.05.14, 20:33
            ja miałam problem z moim terminem.większość w okazyjnych cenach była już zajęta.zależy jakie masz kryteria.dla nas zjechac z autostrady do 10 km na nocleg to nie problem.musi być klima,w miarę ładnie i śniadanie.obiekt ca'angelica na booking.com.tak jak wczesniej pisałam 50E od pokoju,dziecko tylko 5E.
            • agusk30 Re: tani nocleg przed Wenecją 21.05.14, 21:19
              Dziękuję za informację. Sprawdziłam i w naszym terminie nie ma miejsca:(
              szkoda - szukam dalej. Miłego wypoczynku.
        • marghe_72 Re: tani nocleg przed Wenecją 27.05.14, 23:30
          amach102 napisała:

> Dziękuję.podróz za Padwę już trochę daleka,ale faktycznie cena okazyjna.
          całe 53 kilometry ;)
          to wcale nie tak dużo

Ale dobrze, że udało Ci się coś znaleźć
          • amach102 Re: tani nocleg przed Wenecją 28.05.14, 21:03
            oczywiście,że 53 km dalej autostradą nie robi wielkiej różnicy,ale jadąc ze Sląska 12h z małym dzieckiem z przerwami to wystarczający dystans,by następnego dnia znów pokonać kolejny odcinek drogi jadąc na Gargano:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka