amach102 26.05.14, 11:26 Po pobycie w Vieste na płw.Gargano zamierzamy na tydzień odwiedzić jeszcze płw.Conero-piekny i chyba mało uczęszczany przez Polaków,ale jeśli ktoś był tam ostatnio to chciałam zadać parę pytań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sibe Re: Sirolo i Numana IP: *.leon.com.pl 26.05.14, 15:00 Byliśmy a Sirolo - Camping Internazionale kilka lat temu. Świetne miejsce na wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~itman Re: Sirolo i Numana IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.14, 20:13 Jak się poruszaliście po kempingu autem bo czytałem gdzies że trochę trudny dojazd ze względu na tarasowe położenie.A zejście na plażę z kempingu? Odpowiedz Link Zgłoś
amach102 Re: Sirolo i Numana 26.05.14, 20:51 wiem,ze na plażę due sorelle można dostać sie tylko łódką.czy byliście na niej?jaki jest koszt takiej łódki-moze wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea111 Re: Sirolo i Numana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.14, 19:27 Witam też bym chciała się dowiedzieć o koszt łódki lub statku do due sorelle Wiem tylko jeszcze że gdzieś tam w okolicach są wypuszczane żółwie do morza i koszt zobaczenia tego i bodajże dopłynięcia łodką do tego miejsca to chyba 15 euro od osoby. Czy może ktoś wie czy są tam jakies atrakcje dla dzieci ( w wieku ok 10 lat )w okolicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurrora Re: Sirolo i Numana IP: *.prointernet.pl 25.06.14, 08:16 byłam cos pieknego koszt za 4 osoby ok 1oo euro Odpowiedz Link Zgłoś