Dodaj do ulubionych

camping Del Garda, Bella Italia, Butterfly

30.05.14, 11:30
Wybieramy się przyczepą kempingową nad Gardę, na jeden z wymienionych w temacie campingów, oczywiście nie wiem, który wybrać. Czy ktoś , kto był ostatnio nad Gardą mógłby mi coś polecić (chodzi mi głównie o atrakcyjność basenów, czystość sanitariatów, zacienienie campingu). Czy to prawda, że na w/w campingach konieczne są czepki kąpielowe na basenach?!
Obserwuj wątek
    • expertour Re: camping Del Garda, Bella Italia, Butterfly 02.06.14, 15:57
      Witam przez kilka lat podróżowałem z przyczepą dopóki nie odkryłem swobody przemieszczania się bez niej co dało mniejsze spalanie i większą prędkość. Hotele nad jeziorem od 60euro/2osoby/noc ze śniadaniem.
    • wanaporowskiturystyka Re: camping Del Garda, Bella Italia, Butterfly 11.06.14, 13:01
      zdecydowanie bella italia , drugie miejsce del garda . Bella więcej basenów / czepki tylko na pływackim / , choć głośniej niż na del garda / kempingi jakieś 3-4 km od siebie . Bella ładniej położona , większa , do centrum peschiery ok 800 m , z del gardy trochę ponad kilometr . Jeżeli natomiast punkt wypadowy do gardalandu to lepszy Del Garda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka