Dodaj do ulubionych

Kemping Viareggio

27.07.15, 11:48
Camping Viareggio
Camping Paradiso
Caming Burlamcoo
Camping Europa

Który w ww kempingów polecilibyście lub odradzacie? Wybieram się we wrześniu z żoną, bez dzieci. Chciałbym wynająć bungalow lub mobil-home. Nie wiem w zasadzie czym różnią się te domki jeśli chodzi o komfort użytkowania? Zależy mi żeby był to kemping fajnie położony, jakieś drzewa, a nie pustynia. Aby nie było jakichś dodatkowych niemiłych niespodzianek, opłat itp. w miarę blisko do stacji, bo będziemy zwiedzać tym środkiem lokomocji.
Czy ktoś było w którymś z tych kempingów i ma jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Italiano Re: Kemping Viareggio IP: *.google.com 30.07.15, 08:50
      Nie znam tych kampingow ale jak klikniesz na ich strony to sie z nimi zapoznasz.
      • zbig.maj Re: Kemping Viareggio 30.07.15, 12:59
        Cenna odpowiedź ;) Czyli można zamknąć forum, po co pytać o Włochy wystarczy poklikać odpowiednie strony i się zapoznać ;)
        • Gość: Italiano Re: Kemping Viareggio IP: *.google.com 30.07.15, 22:18
          Calkiem trafnie wykoncypowales, brawo.
          A tak na serio. Jaki jest sens pytac jesli samemu mozna zrobic szybciej i lepiej ? Internet daje olbrzymie mozliwosci.
          • zbig.maj Re: Kemping Viareggio 31.07.15, 12:40
            Zależało mi na odczuciach, których nie znalazłem dotąd ani na forum ani tym bardziej na stronach kempingów, które to odwiedziłem.
            Nigdy jednak nie zrozumiem ludzi, którzy zadają sobie trud pisania, aby skierować innych do wujka google badz gdzie indziej. Mogliby w tym czasie odpowiedziec i pomoc komuś, nawet jeśli ten zadają proste czy naiwne pytania. Od tego są fora. Ktoś nie ma ochoty czytać takich postów, to niech nie czyta i nie zawraca sobie głowy.
            Nie lubię też jednak kiedy wątek schodzi z tematu na inne poboczne i kiedy zaczyna się pyskówka, więc jeśli nikt nie ma nic do powiedzenia w temacie kempingów to EOT.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka