Dodaj do ulubionych

UNION LIDO/domek Thaiti

17.05.16, 20:22
Witam
Mam pytanie, czy był ktoś na tym kempingu z vacansolei? A dokładniej chodzi mi o domek THAITI 2. Czy ktoś wie jak on wygląda? Na stronce jest tylko fotka THAITI, w umowie mamy THAITI 2...wiec wolałabym wcześniej się nastawić na co trafimy:)
Dzięki za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: UNION LIDO/domek Thaiti 17.05.16, 21:38
      Domek Tahiti 2 to ten większy (w kształcie litery L) o powierzchni mieszkalnej 40 m2). Mniejszy jest tu taras zewnętrzny.
      www.vacansoleil.pl/zakwaterowanie/mobilehomes/tahiti/
      • tess1956 Re: UNION LIDO/domek Thaiti 18.05.16, 07:22
        Odwrotnie Aseretko. Tahiti1 to ten w kształcie litery L. Tahiti2 to ten prostokątny.
        • aseretka Re: UNION LIDO/domek Thaiti 18.05.16, 10:37
          Masz rację. Miałam napisać, że "Domek Tahiti 1 to ten większy". Takie występują najczęściej. Tahiti 2 to domki z większym tarasem, które stoją na niektórych campingach we Włoszech.
          • martkas2 Re: UNION LIDO/domek Thaiti 20.05.16, 16:13
            A fotkę takowego idzie gdzieś dorwać?:)
    • mary_an Re: UNION LIDO/domek Thaiti 09.06.16, 11:43
      Ja rezerwowalam przez telefon, na umowie nie ma rodzaju domku. Jade z eurocamp. Tam sa rozne domki? sa miedzy nimi duzo roznice? Sama nie wiem do konca co zarezerwowalam..
      • sempre_dritto Re: UNION LIDO/domek Thaiti 09.06.16, 12:40
        Na rachunku. który wysyłają na maila masz na pewno napisane w rubryce "zakwaterowanie", jaki to domek.
        Classic, Marco Polo czy inny, z klimą czy bez. Musisz się dokładnie wczytać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka