Dodaj do ulubionych

Parkingi przy Termini

IP: *.udn.pl 22.05.05, 19:45
Czy ktoś może mi polecić parking przy dworcu Terminii na dwie doby dla
samochodu osobowego.Najlepiej garaż piętrowy.Dziękuję!!!!
Obserwuj wątek
    • dorrit Re: Parkingi przy Termini 23.05.05, 09:59
      Jakos nie widze przy Termini parkingow, tym bardziej pietrowych. Samochody
      parkuja wszedzie, gdzie mozna i nie mozna. Wiekszosc parkingow (pobocza jezdni
      z namalowanym niebieskim pasem) jest platna 1 euro/godzina (sa automaty, wrzuca
      sie monety na odpowiednia liczbe godzin).
      • Gość: Turysta Re: Parkingi przy Termini IP: *.udn.pl 23.05.05, 16:03
        Właśnie dlatego pytam czy są jakieś.Mam rezerwację w hotelu przy via
        Marshala.Parking hotelowy jest bardzo drogi dlatego szukam w okolicy.Może ktoś
        korzystał z jakiegoś????
        • Gość: Ala Re: Parkingi przy Termini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:15
          Mam pytanie do Turysty, piszesz, że masz zarezerwowany nocleg przy Via Marsala,
          można wiedzieć w jakim hotelu, my wybieramy się w sierpniu i też będziemy w tym
          rejonie rezerwowac nocleg. Będę wdzięczna za odpowiedź
          • Gość: Turysta Re: Parkingi przy Termini IP: *.udn.pl 24.05.05, 19:35
            Mam rezerwacje w hotelu "Madison" ***.Mam nadzieję,że będzie dobry i
            wygodny,ale parking mają dość drogi.
            • Gość: turystka Re: Parkingi przy Termini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 20:16
              Dosc drogi? To znaczy jaki? Ile za godzine/dobe?
              • Gość: ks Re: Parkingi przy Termini IP: *.meganet.pl 25.05.05, 08:37
                Kryty parking jest prawdopodobnie w okolicy Villi Borghese,dojazd ul.Veneto
                • dorrit Re: Parkingi przy Termini 25.05.05, 10:57
                  Owszem - jest przy Villa Borghese, od strony via Veneto, ale to nie jest przy
                  Termini (tj. dojedziesz tam samochodem aby zaparkowac, potem 2 stacje metra do
                  Termini albo piechota).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka