Dodaj do ulubionych

Proponowana trasa Chyżne - Flachau - Bibione

IP: *.osk.enformatic.pl 18.06.05, 10:15
Wybieram sie w tym roku pierwszy raz autem do Bibione, po drodze nocuje
we Flachau, czy ktos moze poradzic mi jaka trase (moze byc Chyżne - Bibione)
wybrac (z uwzglednieniem czasu podrozy, wygody no i dodatkowych oplat np.
tunele itp.) oczywiscie winietki beda wykupione wiec podrozowanie autostradami
wchodzi w gre... pozdrawiam i dziekuje
Obserwuj wątek
    • vojager29 Re: Proponowana trasa Chyżne - Flachau - Bibione 18.06.05, 10:21
      kliknij tu www.michelin.com/portail/home/home.jsp?lang=EN
      • Gość: fog Re: Proponowana trasa Chyżne - Flachau - Bibione IP: *.osk.enformatic.pl 18.06.05, 10:24
        dzieki, posiadam roznego rodzaju mapy itp. chodz mi raczej o jakies sprawdzone i
        przejechane trasy... pozdrawiam
    • Gość: Robert Re: Proponowana trasa Chyżne - Flachau - Bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:29
      czesc jestem tam co rok od 9 lat wiec podam ci jak ja jade ,próbowalem wiele
      tras ale ta jest najlepsza CHYŻNE-ŻILINA-BRATISLAVA-EISENSTADT-WR NEUSTADT-
      GRAZ-KLAGENFURT-TARVISIO-UDINE-W LATISANI KONIEC AUTOSTRADY KIERUJESZ SIE NA
      BIBIONE zycze szerokiej drogi ja jade znów za tydzien
    • Gość: Robert Re: Proponowana trasa Chyżne - Flachau - Bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:34
      A poza tym straszne koło robisz
      • Gość: fog Re: Proponowana trasa Chyżne - Flachau - Bibione IP: *.osk.enformatic.pl 18.06.05, 12:34
        moze sie troche zle wyrazilem, we Flachau spedzam pare dni (stad to kolo)...
        najpierw gory... potem morze :, dzieki za propozycje
        • Gość: zbynek Re: Proponowana trasa Chyżne - Flachau - Bibione IP: *.c151.petrotel.pl 18.06.05, 15:21
          rok temu jechałem trasą podaną do Bibione a wracałem na Triest i Słowenię.
          I ta powrotna okazuje się wygodniejsza.W Słoweni cały czas jest autostrada-
          zalety pusta/bardzo mały ruch/,żadnych korków,opłaty nawet niższe no i można
          zachaczyć o Postojną-gdie jaskinie naprawdę powinno się zobacztć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka