Dodaj do ulubionych

Wolne Bungalowy Suits'y Apartamenty

02.08.05, 23:05
Planuję urlop pomiędzy 07.08.05 a 16.08.05 czy ktoś zna może jakieś wolne
miejsca o charakterystyce jak w temacie w górnej części Włoch? Interesuje nie
do max 500 km od granicy Austriackiej.
Będę wdzieczna za pomoc - bo oczywiście urlop u mnie to szczególna sytuacja i
nie miałam możliwości go wcześniej zaplanować.

Magda
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Wolne Bungalowy Suits'y Apartamenty 03.08.05, 09:29
      No i wypadl Ci najgorszy okres jesli chodzi o Wlochy...Na pewno najdrozej, choc
      podobno w tym roku miejsca wolne zdarzaja sie czesciej niz zwykle.
    • Gość: evita Re: Wolne Bungalowy Suits'y Apartamenty IP: 213.199.193.* 03.08.05, 10:11
      My też póżno zdecydowaliśmy się na wyjazd do Włoch. Znależliśmy wolne miejsca
      na campingu ca'savio w Treporti blisko Wenecji z biura EUROCAMP .Wejdż na
      stronę EUROCAMPU i tam zorientujesz się co mają w swojej ofercie.Jesli będzie
      ci odpowiadało najlepiej przedzwonić i zapytać o wolne miejsca. My wybraliśmy
      MOBILHOMY. Pozdrawiam.
    • magda-lis Re: Wolne Bungalowy Suits'y Apartamenty 03.08.05, 23:34
      Niestety - wiem że źle trafiłam czasowo, ale niewiele miałam na to wpływu.
      Trzy lata temu byłam na Chorwacji w Podgorze (boskie miejsce!) we wrześniu i z
      normalnych letnich cen - 50 euro tuż przy plaży - zapłaciłam 18 euro za dwie
      osoby. Teraz widzę że w sierpniu za tygodniowy pobyt we włoszech średnio 700 -
      1000 lub więcej euro, a do tego wszystko zajęte... :(
      Mobilhome - to właśnie coś czego szukam, tyle że nie chcę za daleko bo jadę z
      małym dzieckiem, a pozatym mam tylko 7 dni których nie chcę zmarnować na
      trasę...
      • lanta Re: Wolne Bungalowy Suits'y Apartamenty 04.08.05, 10:19
        Magdo czy pytałaś o wolne terminy w Eurocampie ? Oni mają Mobilhomy super
        wyposażone ,a od granicy austriackiej do Treporti niewiele ponad 200 km
        • lanta Re: Wolne Bungalowy Suits'y Apartamenty 04.08.05, 16:57
          Magdo, czy pytałaś o wolne miejsca w Eurocampie ? Oni mają mobilhomy w pełni
          wyposażone co przy pobycie z małym dzieckiem jest bardzo wygodne.
          Od granicy austriackiej na jakiś camping w okolice Wenecji jest około 200 km.
          • Gość: magda Re: Wolne Bungalowy Suits'y Apartamenty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:37
            Tak - tylko terminy mają z góry ustalone - tzn. 13.08. jeśli dobrze pamiętam
            jest najbliższym początkowym terminem a ja 13. będę miała urlop ku końcowi :(
            Dzięki za wszelkie sugestie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka