Dodaj do ulubionych

Nocleg w drodze do Wloch

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:39
Witam, za tydzien jade do Wloch i po drodze musze gdzies przenocowac. Biore
pod uwage okolice Bratysławy. Czy ktos z forumowiczow mogłby mi polecić jakis
hotelik/pensjonat itp w okolicach tego miasta? Czy jest szansa aby jadąc,
znaleźć coś na miejscu czy lepiej jednak wczesniej zarezerwowac? Macie jakies
doswiadczenia w ym względzie? Tylko nie odpowiadajcie ze po co w ogóle
nocleg, bo to nie ode mnie zalezy :> Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • basia553 Re: Nocleg w drodze do Wloch 16.11.05, 15:10
      byl na poczatku lata duuuuzy watek na ten temat, z podaniem adresow, tel i cen.
      poszukaj.
      • foolproof Re: Nocleg w drodze do Wloch 16.11.05, 15:22
        A skąd i dokąd jedziesz?
        • Gość: Remo Re: Nocleg w drodze do Wloch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 15:45
          Jade z Czestochowy do Bolonii. A czy to ma znaczenie? ;)
          • Gość: wójt Re: Nocleg w drodze do Wloch IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 20:21
            hehe, jeśli noclegujesz co 400 km, to potrzeny ci jeszcze jeden nocleg pomiedzy
            Bratislawa a Bolonia, czemu nie pytasz?
            • Gość: Remo Re: Nocleg w drodze do Wloch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:35
              Wiesz co wójt, nie wiem czy zlosliwosc to twoja cecha rozpoznawcza. Napisałem
              ze ten nocleg to nie ode mnie zalezy. Sam łykałem tę trasę na raz. Ale to jest
              wyjazd sluzbowy i skoro szef zyczy sobie nocleg to ja nie mam nic do gadania. A
              wszystkim ktorzy pomogli dziekuje :)) Cos sie znajdzie.
            • Gość: wójt Re: Nocleg w drodze do Wloch IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.05, 02:37
              oczywiście, że złośliwość. Staram się tępić gburów, którzy zadając pytanie
              odpowiadają złosliwie "a czy to ma znaczenie" komuś kto stara się pomóc.
              • Gość: Remo Re: Nocleg w drodze do Wloch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 15:52
                Nie zauważyłeś mrugniecia ktore umiescilem na koncu zdania... Z mojej strony
                wiec to nie bylo zlosliwe.
                Dziekuje przy okazji wszystkim ktorzy starali sie pomoc. Nocleg juz zaklepany -
                w Bratyslawie :)
          • Gość: wal Re: Nocleg w drodze do Wloch IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 22:06
            > Jade z Czestochowy do Bolonii. A czy to ma znaczenie? ;)
            Ma podstawowe.
            "To Ty nie jedziesz do Włoch przez niemcy tak jak ja z Poznania?:)"
    • bynek Re: Nocleg w drodze do Wloch 16.11.05, 18:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=20547718&a=20553948
      pzdr
    • aseretka Re: Nocleg w drodze do Wloch 17.11.05, 07:32
      Co do noclegów to tanio można przenocować w miejscowości Samorin niedaleko
      Bratysławy ( jakieś 25 -30 km ).Jest tam bursa szkoły gastronomicznej przy ul.
      Winnogradzkiej ( albo Wyszogradzkiej - zawsze mi się to myli ). W każdym bądz
      razie jadąc od strony Bratysławy trzeba skręcić w lewo zaraz za stacją
      benzynową i jechać prawie do końca ulicy. Nocleg kosztuje 250 koron od osoby.
      • Gość: Fredzio : Nocleg w drodze do Wloch IP: *.zwm.osi.pl 18.11.05, 14:06
        Na tej trasie (jeżdżę ze Śląska) zawsze nocuję w Kalsdorf k. Grazu w Oecotelu za
        ~50 €, można zarezerwować przez biuro Eurocampu we Wrocławiu - będzie to ~600
        km od Cz-wy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka