Dodaj do ulubionych

zakupy w Mediolanie

IP: 193.91.26.* 28.10.02, 14:43
Wybieram się do Mediolanu na zakupy.Chciałabym się dowiedzieć gdzie są fajne
sklepy.Gdzie mogę zrobić fajne i stosunkowo niedrogie zakupy?A może ktoś zna
jakieś hurtownie ubrań w Mediolanie lub okolicy?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Karola Re: zakupy w Mediolanie IP: 193.91.26.* 28.10.02, 14:45
      A może ktoś zna jakiś inne atrakcyjne miejsce na zakupy we Włoszech?
    • Gość: Aga Re: zakupy w Mediolanie IP: *.pci.pl 28.10.02, 15:04
      Byłam w Mediolanie 2 tygodnie temu, ale niestety tylko na najdroższej
      ulicy.Polecam centrum handlowe oddalone od Mediolanu ok 70 km. Są tam sklepy
      firmowe z bardzo dogodnymi cenami.Wiele przecen i super okazje.Miłego pobytu i
      udanych zakupów.
      • Gość: Karola Re: zakupy w Mediolanie IP: *.gda.cdp.pl / 193.91.26.* 29.10.02, 09:06
        Dzięki bardzo.A może ktoś jeszcze może mi coś polecić?
    • Gość: t-oMIla Re: zakupy w Mediolanie IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.02, 04:17
      Gość portalu: Karola napisał:

> Wybieram się do Mediolanu na zakupy.Chciałabym się dowiedzieć gdzie są fajne
      > sklepy.Gdzie mogę zrobić fajne i stosunkowo niedrogie zakupy?A może ktoś zna
      > jakieś hurtownie ubrań w Mediolanie lub okolicy?
      > Z góry dziękuję i pozdrawiam

do mediolanu na zakupy ... huhu
      chyba do szmatex´ow w mediolanie.
    • Gość: Lechu Re: zakupy w Mediolanie IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.03, 00:21
      Jak nie znasz konkretnych adresów, to jest to bardzo głupi pomysł. To tak jakby, za przeproszeniem, wieśniak spod Częstochowy pojechał do Warszawy na zakupy. Pokręci się po centrum, nabiega, przestraszy cen i zmęczony wróci do domu nic nie kupiwszy, albo kupiwszy to samo, co u siebie.

Główne centra są badzo drogie (najbogatsze miasto Włoch, centrum finansowe) i o wielkich okazjach możesz zapomnieć. Pierwszy dzień wyprzedaży zimowej już dawno minął, a zresztą to są takie okazje, że torebkę od Prady kupisz za 500 zamiast za 750 Euro.

Pewnie ktoś Ci opowiadał o outlet factories, ale takich rzeczy nie ma w samym Mediolanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka