ezopek1 17.03.06, 23:07 Witam Mam pytanie jak wygląda pod względem jakości wyjazd w te kraje z biurem podróży Triada? Jakie macie zdanie o tym biuże? z góry dziękuje Patryk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: Włochy lub Egipt z Triadą IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 18.03.06, 08:39 średnio na jeża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Re: Włochy lub Egipt z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 15:02 Triada to tzw. HIT! Czyli skrót Huj...wo i Tanio. Ten skrót również dotyczy wszelakich artykułów przemysłowych. Lepiej wyskrobać więcej kasy żeby potem nie żałować. Ja właśnie wczoraj zakupiłem Chińszczyznę ,oczywiście HIT! szok cenowy a dzisiaj z tym sprzętem byłem w sklepie. Porażka. Tylko łoją kase i tyle. Człowiek się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Włochy lub Egipt z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 21:05 Ja byłam dwa razy z nimi w Egipcie i Hiszpanii i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Włochy lub Egipt z Triadą IP: *.crowley.pl 15.05.06, 11:04 Odradzam -jest tanio, ale ryzykownie. Sama widziałam jak przywieźli ludzi do hotelu, w którym nikt o nich nie słyszał. We Włoszech byli znajomi i narzekali na apartamenty. Moja próba wyjazdu z nimi doParyża skończyła się wycofaniem kasy po wielkiej awanturze (z 4 dniowego wyjazdu zrobili 2 dniowy i uważali że wszystko jest o.k).Radzę ci poszukać Egiptu w Neckermanie bo ma naprawdę dobre ceny w tym roku. Osobiście uważam, że lepiej dać parę groszy więcej niż denerwować się czy nie zmienią ci hotelu, albo terminu wylotu. Odpowiedz Link Zgłoś