kakofoniks 29.04.06, 22:20 1. tani lot na krete, tylko ie pisac mi centeralwings bo 1000zl w dwie strony to nie jest tanio... 2. samochod ile za dzien mniej wiecej 3. czy znacie jakies tanie B&B ewentualnie hoteliki, apartamenty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pol Re: laika pytania IP: *.zwm.osi.pl 29.04.06, 22:30 A Kreta to jest teraz we Włoszech? Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks kreta czyli sycylia 29.04.06, 22:31 literowka, za czesto bywalem na krecie ;) www.kakofoniks.friko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqleczka Re: laika pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:40 Jak chce Ci się pokombinować apropos taniego połączenia to spróbuj przez Londyn Ryanair. Wieczorem wylot z Krakowa do Londynu i później stamtąd do Palermo Razem około 340 zł w jedną stronę.Minus - noc na lotnisku w Stansted. Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Re: laika pytania 29.04.06, 22:47 mozesz podac konkretne terminy, mowa o sierpniu, ja probowalem ale do samego londynu wyszlo mi ponad 400 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqleczka Re: laika pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 23:33 Ja lecę za 2 tygodnie. Sierpień rzeczywiście może być dość obsadzony. A próbowałeś czymś tanim do Włoch a później np. linią flyairone? Wygląda, że chyba nam się udało z tak tanim połączeniem. Aczkolwiek jak kombinować z przesiadkami to człowiek się zastanawia czy nie lepiej wysłupać te 1000 od osoby i nie polecieć Centralwingsem, przynajmniej lecisz prosto na miejsce i nie martwisz się jakimiś opóźnieniami. Nam Central nie pasował z uwagi na rzadkość połączeń, na dodatek nie w te dni, w które musimy dolecieć na miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
chiavone Re: laika pytania 30.04.06, 07:27 1. tani lot na krete, tylko ie pisac mi centeralwings bo 1000zl w dwie strony to nie jest tanio... ty dalej nie rozumiesz, pomyliles FORA - to forum o Italii a wedle wszystkich znakow na niebie i ziemi Kreta ciagle nalezy do Grecji Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks do chiavone 30.04.06, 15:50 widze po tobie ze czytanie ze zrozumieniem nie jest najmocniejsza strona ;) albo moze nie uważasz za konieczne czytanie reszty wypowiedzi... gdybyś to zrobił wiedziałbyś iż to właściwe miejsce na ten wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: do chiavone IP: *.szwajcarska.pl 01.05.06, 11:21 A ty tylko czekasz na gotowe i jeszcze zarzucasz innym brak czytania ze zrozumieniem. Wysil trochę mózg i poszukaj, w sieci jest jest wszystko a wyszukiwanie połączeń nie jest najtrudnijesze, trzeba tylko trochę czasu ale jak widać po tobie wysilanie trochę mózgownicy nie jest twoją najmocniejszą stroną. Najlepiej wejść na forum i - szukajcie mi! Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks eehhh 02.05.06, 11:29 tak to jest liczyc na pomoc rodakow, pyta sie czlowiek a tu zaraz obelgi zamiast odpowiedzi :/ przykre toto :/ mam nadzieje ze inni forumowicze wykaza sie wieksza znajomoscia tematu i checia pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Może na bociku... 01.05.06, 23:17 ...podobno wychodzi najtaniej, ale przez Sycylię latają niechętnie. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kakofoniks Re: Może na bociku... 02.05.06, 11:30 idea niezla ;) ale termin nie ten :D Odpowiedz Link Zgłoś