Gość: aztec IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 14:06 Co sądziecie o podróży samochodem z Warszawy do Kalabrii (np. Reggio). Ile orientacyjne może trwać taka podróż autostradami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radioaktywny Re: kalabria 10.06.06, 15:16 Za trzy tygodnie jade tam po raz kolejny. Mnie zajmuje to w sumie trzy dni. Z Łodzi wyjezdzam okolo 4.00 rano, przez Zwardon, Bratyslawe, Graz, Villach. W Wenecji jestem okolo godziny 17,00 - 18,00. Nastepnego dnia włoczenie sie po miescie.Kolejnego, okolo 8.00 rano wyjazd na poludnie autostrada wzdluz Adriatyku. Okolo godziny 17.00 bede nad morzem jonskim, w okolicy zatoki tarenckiej gdzie znow odpoczynek i nocleg. Pozniej juz wolniutko, wzdluz wybrzeza w strone Kalabrii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drac Re: kalabria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 19:20 ja wyjezdzam w czwartek nad ranem (Katowice)i mam zamiar dotrzeć na piatek póznym wieczorkiem;-) zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: kalabria IP: *.chello.pl 11.06.06, 07:24 A ja tam wsiadam w Krakowie w samolocik do Neapolu lecę 2,5 godzinki (330zł w dwie strony) potem pociżgiem pojadę sobie klimatyzowanym - otwarte okno ;-) - jakieś 40E w dwie strony i już na 15:00 będę na miejscu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drac Re: kalabria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 11:01 no tak,ale Ty pewnie w jedno miesce jedziesz-a my mamy zamiar sie powłóczyć przez 3 tyg,wiec wypozyczenie auta by nas zjadlo,a poza tym lubimy tluc sie autkiem-pelna niezalezność;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kalabria IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.06.06, 18:26 A czy mógłby ktoś podać łączne koszty przejazdu w jedną stronę. Sam sie przymierzam do takiego wypadu do Włoch-Kalabria. Ale te koszty mnie zastanawiają. Ostatni raz we Włoszech byłm tak z pięć lat temu. A jak z cenami w restauracjach?? Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś