Dodaj do ulubionych

korki w Bibione

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 12:55
Czy to prawda ,że tworzą sie wielkie korki na autostradzie w kierunku
Bibnione ? Jak najlepiej jechać? Tzn. w jakich godzinach ,i gdzie tworzą sie
korki?
Obserwuj wątek
    • agaa27 Re: korki w Bibione 14.06.06, 14:16
      tak to prawda z tymi korkami.Najlepiej przyjazd zaplanować na godziny poranne,
      ponieważ z autostrady to już tylko jedna droga do Bibione a wszyscy zaczynają
      turnus tego samego dnia. Miałam okazje stać w takim korku kilka godzin i nie
      polecam, kolejnym razem w Bibione byliśmy ok godz 6 rano i było ok - tylko
      minus taki że klucze do apartamentów są wydawane w godz.popołudniowych(tak było
      w naszym przypadku) ale lepiej czekać na miejscu niż w korku w samochodzi :)
      • Gość: zbynek Re: korki w Bibione IP: *.plock.mm.pl 15.06.06, 12:24
        jeżeli pojedziesz autostradą przez Słowenię na Triest inikniesz 2/3 korków.
        • chiavone Re: korki w Bibione 16.06.06, 08:47
          prawda jest taka, ze KORKI tworza sie wszedzie przy rozjazdach i wokol
          wiekszych miast czy popularnych osrodkow wczasowych ale dzieje sie tak TYLKO w
          ograniczonych porach dnia lub okresach urlopowych
          Bibione nie jest wiec wyjatkiem

agaa27 14.06.06, 14:16 + odpowiedz

tak to prawda z tymi korkami.Najlepiej przyjazd zaplanować na godziny poranne,
          ponieważ z autostrady to już tylko jedna droga do Bibione a wszyscy zaczynają
          turnus tego samego dnia

"turnus" zaczyna sie zawsze w soboty ale przed 15 czerwca i po 20 sierpnia nie
          ma zadnych problemow, jadac w okresie "szczytu" trzeba sie poprostu uzbroic w
          cierpliwosc i liczyc na szczescie
          oczekiwanie w upale na klucze od 6 rano do 4 po poludniu po nie przespanej
          nocy, moze byc rownie uciazliwe jak siedzenie w samochodzie

• Gość: Vegusia Re: korki w Bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 09:09
            czyli jaka rada ?
            • Gość: zbynek Re: korki w Bibione IP: *.plock.mm.pl 16.06.06, 18:10
              ja zaczynałem od środy - tak sobie wykupiłem apartament.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka