Dodaj do ulubionych

Polecam świetny hotel w Rimini - Memory

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:59
Hotel 3 gwiazdki jest tani, b. blisko na plażę, ktora jest wlaczona w cenę
(normalnie kosztuje 15,50 za parasol/lozko, swietne sniadania i kolacje oraz
wszystko w centrum.
Obserwuj wątek
    • agaa27 Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 20.06.06, 08:37
      Witam
      ile kosztował nocleg (doba)? i czy możesz podać jakieś namiary na ten hotel,
      z góry dziękuje
      pozdrawiam Aga
      • linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 20.06.06, 10:18
        Dlaczego nie korzystacie z google'a?
        www.hotelmemory.it/
      • Gość: Radek Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:57
        nocleg+śniadanie+kolacja+plaża+InternetWiFi = 30euro, a bez kolacji to 20 Euro
        • Gość: italiana Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.06.06, 22:31
          cena jezt uzależniona od sezonu , w sierpniu i lipcu nie ma mowy o pokoju za 15
          euro...
          • linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 20.06.06, 23:07
            W czerwcu last minute: 7 dni od 210 euro do 280 w dwojce / tzw. mezza
            pensione /:

CAMERA DOPPIA JUNIOR
            EURO 210 A PERSONA

CAMERA DOPPIA CONFORT
            EURO 230 A PERSONA

CAMERA DOPPIA RIMINI
            EURO 280 A PERSONA
            • linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 20.06.06, 23:07
              ...za osobe oczywiscie.
              • Gość: Radek Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:45
                Linn, byłem widziałem, płaciłem, więc wiem ile płaciłem, najlepiej emailem
                skontaktowac się z hotelem celem zrobienia dobrej oferty.
                Oczywiście, ze 15 lipca- 30 sierpnia nikt Ci nie da takich warunków,
                ale....próbowac mozna.
                • linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 08.07.06, 19:03
                  Mozna probowac nawet spedzic tam wakacje gratis... Przeciez oni caly rok
                  czekaja na sezon: na pewno wiedza ile brac.
          • Gość: Beatka Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:47
            Dzwoniłam tam, powiedzieli, że najlepiej (tanio) jechać tam w czerwcu lub wrze
            śniu.
            • Gość: Shannen Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:06
              A ja bardzo polecam Ascot - hotel 4 gwiazdkowy, mozna wybrac sobie pokoje z
              idokiem na morze, hotel przy plazy - jedzenie b. dobre, chociaż sniadania
              bardzo monotonne - ale tak jest wszedzie.
              • Gość: di-jeje Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:34
                Ale dodaj, że ascot jest w Miramare, a nie w Rimini.
                to jest poważna różnica. Daleko od centrum Rimini, od stacji, to frakcja
                rimini, blisko tylko do morza, a wieczorem???
                • linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 10.07.06, 09:03
                  Mapa Rimini: polnoc, poludnie i centrum. Mozna zobaczyc co gdzie.
                  www.emiliaromagnaturismo.it/download/mappe/cartinaRimini.pdf
                  • Gość: piu' grande Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:23
                    linn, czasami męczysz twoją macierzyńską nadopiekuńczością, nie sądzisz?
                    • linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 10.07.06, 16:29
                      Wystarczy wpisac mnie na czarna liste, nie sadzisz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka