Gość: Radek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 00:59 Hotel 3 gwiazdki jest tani, b. blisko na plażę, ktora jest wlaczona w cenę (normalnie kosztuje 15,50 za parasol/lozko, swietne sniadania i kolacje oraz wszystko w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaa27 Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 20.06.06, 08:37 Witam ile kosztował nocleg (doba)? i czy możesz podać jakieś namiary na ten hotel, z góry dziękuje pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 20.06.06, 10:18 Dlaczego nie korzystacie z google'a? www.hotelmemory.it/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:57 nocleg+śniadanie+kolacja+plaża+InternetWiFi = 30euro, a bez kolacji to 20 Euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiana Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.06.06, 22:31 cena jezt uzależniona od sezonu , w sierpniu i lipcu nie ma mowy o pokoju za 15 euro... Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 20.06.06, 23:07 W czerwcu last minute: 7 dni od 210 euro do 280 w dwojce / tzw. mezza pensione /: CAMERA DOPPIA JUNIOR EURO 210 A PERSONA CAMERA DOPPIA CONFORT EURO 230 A PERSONA CAMERA DOPPIA RIMINI EURO 280 A PERSONA Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 20.06.06, 23:07 ...za osobe oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:45 Linn, byłem widziałem, płaciłem, więc wiem ile płaciłem, najlepiej emailem skontaktowac się z hotelem celem zrobienia dobrej oferty. Oczywiście, ze 15 lipca- 30 sierpnia nikt Ci nie da takich warunków, ale....próbowac mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 08.07.06, 19:03 Mozna probowac nawet spedzic tam wakacje gratis... Przeciez oni caly rok czekaja na sezon: na pewno wiedza ile brac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:47 Dzwoniłam tam, powiedzieli, że najlepiej (tanio) jechać tam w czerwcu lub wrze śniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shannen Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:06 A ja bardzo polecam Ascot - hotel 4 gwiazdkowy, mozna wybrac sobie pokoje z idokiem na morze, hotel przy plazy - jedzenie b. dobre, chociaż sniadania bardzo monotonne - ale tak jest wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: di-jeje Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:34 Ale dodaj, że ascot jest w Miramare, a nie w Rimini. to jest poważna różnica. Daleko od centrum Rimini, od stacji, to frakcja rimini, blisko tylko do morza, a wieczorem??? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 10.07.06, 09:03 Mapa Rimini: polnoc, poludnie i centrum. Mozna zobaczyc co gdzie. www.emiliaromagnaturismo.it/download/mappe/cartinaRimini.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piu' grande Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 16:23 linn, czasami męczysz twoją macierzyńską nadopiekuńczością, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Polecam świetny hotel w Rimini - Memory 10.07.06, 16:29 Wystarczy wpisac mnie na czarna liste, nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś