Gość: kka IP: *.autocom.pl 14.07.06, 20:53 Witam. W tym roku wybieramy sie na dluga podroz do Wloch samochodem i bardzo jestesmy ciekawi gdzie we Wloszech są najlepsze lunaparki i aquaparki. Dziekuje za wszelkie informacje i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: Parki rozrywki?? 14.07.06, 21:14 Wlochy to duzy kraj-jakis konkretny region? Polecam Mirabilandie: www.mirabilandia.it/ A to znalazlam: www.gardaland.it/en/home.php www.greenlandpark.com/1024X768/index.htm www.fiabilandia.it/ wklikaj w google.it haslo:parco divertimenti :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Parki rozrywki?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:57 Ja polecam Mirabilandie;] naprawde waaarto;] Odpowiedz Link Zgłoś
monika_gda Re: Parki rozrywki 15.07.06, 14:27 www.infoparks.com/flashan/r_parcs/italy/index.htm Parki rozrywki na mapce z podziałem na regiony - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kka Re: Parki rozrywki?? IP: *.autocom.pl 15.07.06, 18:15 Dziekuje za pomoc w wyszukiwaniu :-) ta stronka www.infoparks.com/flashan/r_parcs/italy/index.htm naprawde ciekawa i przejrzysta :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldente Re: info o parkach IP: *.pool871.interbusiness.it 16.07.06, 17:44 Acquario di Cattolica w CATTOLICA - www.lenavi.it Aquafan w RICCIONE- www.aquafan.it Fiabilandia w Rimini - www.fiabilandia.it IMAX w Riccione - www.imaxriccione.it ITALIA IN MINIATURA w Riccione- www.italiainminiatura.com OLTREMARE w Riccione - www.oltremare.org MIRABILANDIA w Ravennie- www.mirabilandia.it GARDALAND kolo Peschiery - www.gardaland.it Polecam wszystkie. Mnie najbardziej sie podoba Mirabilandia, Aquafan i Oltremare. Jesli masz male dzieci swietna jest tez Fiabilandia i Italia in miniatura.Pozdrawiam i zycze milych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldente Re: info o parkach IP: *.pool871.interbusiness.it 16.07.06, 17:52 Zapomnialabym! Jak zawitacie w regionie Puglia , to koniecznie jedzcie do Fasano , jest tam ogromny zoo-park a zwiedzanie parku odbywa sie jeepem jak na safari. Tam wlasnie mi jedna malpa parasolke sloneczna ukradla! :-) Odpowiedz Link Zgłoś