Gość: pe jot IP: *.c9.msk.pl 15.07.06, 22:49 pieknie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Dziekuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 00:13 Wybieram sie do Rzymu po raz drugi w życiu - na niecałych pięć dni i nocy. Przed tym artykułem czułam chaos - co, kiedy, w jakij kolejności, czy Muzeum Kapitolińskie, czy Galeria Borghese, czy też może oba, w jakij kolejności i... cza damy radę WSZYSTKO. Czytałam listy proponowanych marszrut, gubiłam się. Przerażenie czy doborze wykorzystam czas. Teraz wiem, że muszę po prostu czekać na to, co się wydarzy, na swoje "po co". Jak to tylko zrobic gdy ma się tak wielkie poczucie OBOWIĄZKU - gdy na mapie "nieodhaczonych" miejsc? Chyba pozostaje mi duzo czytac przed wyjazdem a potem tylko, w mare mozliwości, próbować splatać wątki. Tak bym chciała by to moje "po co" było... Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Dziekuję 24.07.06, 08:54 Zajrzyj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=45562072&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Dzięki za linki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:55 na pewno sie przydadzą... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
natlum Re: Dziekuję 24.07.06, 21:23 nie martw się,też mnie to przerastało.Ale jak jesteś na miejscu i za każdym zakrętem widzisz coś fascynującego ,a jesteś na ten widok przygotowana to z pewnością wykorzystasz każdą minutę.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś