Gość: Krzysztof IP: *.kat.3s.pl 26.08.06, 10:47 Jadę nad Gardę z malutkim dzieckiem i nie wiem czy muszę brać dla Niego coś na komary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Komary nad Gardą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:04 zdecydowanie tak! najlepszy jest autan, śmierdzi ale 100% skuteczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyszto Re: Komary nad Gardą? IP: *.kat.3s.pl 26.08.06, 17:51 A dużo tam jest komarów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: Komary nad Gardą? IP: *.lubzel.com.pl 31.08.06, 14:17 Byłem nad Gardą ( Peschiera Del Garda) 2 tygodnie na początku lipca i zero komarów. Są za to niewielkie jaszczurki (niegroźne). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: Komary nad Gardą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:58 Byłam w tym roku w lipcu nad cudownym jeziorem Garda,mieliśmy zabezpieczenie na komary ale nie były zupełnie potrzebne.Byłiśmy w Toscolano Maderno,ele zwiedziliśmy bardzo dużo mniejszych i wilkich miast, a owadów zero, nie wiadomo jak jesienią,pozdrawiam gorąco nune@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tok Re: Komary nad Gardą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 14:40 Byłem w połowie sierpnia nad Gardą, zero komarów. Jedź spokojnie w tym roku jest z nimi spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italiano Re: Komary nad Gardą? IP: *.di.uniba.it 06.09.06, 15:13 bylem nad garda (riva del garda) do 1 wrzesnia nie ma owadow Odpowiedz Link Zgłoś