Dodaj do ulubionych

Jestem w kropce- pomóżcie

IP: 213.25.48.* 10.01.07, 22:08
Nie mogę się zdecydować - czy wybrać hotel - śniadanie, klimatyzacja i
parasol w cenie. Czy w takiej samej wysokości bungalow - większy metraż, bez
kilmatyzacji, wyżywienia, ale baseny na terenie campingu. Nie wiem czy będę
miała ochotę wstać na śniadanie, a morze może wystarczy za baseny. I nie
wiem - powiedzcie jak to wyglada od "podszewki" we Włoszech - może umyka mi
jakiś ważny aspekt.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adriano Re: Jestem w kropce- pomóżcie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.01.07, 01:11
      Wloskie sniadanie jest sladowe .Malutki dietetyczny rogaliczek z ciasta
      francuskiego i kawa . Mieszkalem kilkanascie lat temu prawie trzy lata w Rzymie
      i bez klimatyzacji sie obywalem . Nawet jak bylo goraco , to bylo sucho i nie
      czulo sie tak upalow , jak sie czuje w wilgotnym klimacie , na przyklad
      w Ontario . Teraz jest jednak globalne ocieplenie i klimaty sie zmienily .
      Zagraj w orla i reszke .
      • ewa553 Re: Jestem w kropce- pomóżcie 11.01.07, 10:42
        Bylam w sierpniu w Rzymie, upal byl, a my bez klimatyzacji. Przezylismy:))))
        Dla mnie zawsze najwazniejsza jest niezaleznosc, a wiec wybralabym bungalow i
        sniadania o ktorej chce i jakie chce. W bungalow mozna tez pootwierac na osciez
        okna i drzwi i "wygonic" upal. Ale to Twoj wybor, kazdy ma inne priorytety.
    • Gość: ela Re: Jestem w kropce- pomóżcie IP: *.akron.net.pl 11.01.07, 13:41
      Za parasol na włoskich plażach płaci się dosyć dużo,a na większości
      plaż nie można się "rozłożyć" bez wykupionego parasola.
      • Gość: iza Re: Jestem w kropce- pomóżcie IP: 213.25.48.* 11.01.07, 14:51
        Ponieważ jest dużo plusów i minusów obydwu opcji, wybiorę tańszą, czyli hotel-
        na plażę na pewno pójdę, to parasol się przyda no i stawiam na czyste morze
        oraz klimę w nocy. A na śniadaniu najwyżej pośpię. Dziękuję wszystkim i
        zobaczymy co z tego wyjdzie. :))
    • Gość: alka Re: Jestem w kropce- pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:44
      W hotelu masz niby śniadanie, ale co z obiadem? Musisz kupić na mieście, a to kosztuje ok.15E/os. W bungalowie możesz przygotować coś sama, podobnie jak porządne śniadanie lub inne posiłki, kiedy chcesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka