Dodaj do ulubionych

antyki włoskie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:42
Witam, chciałabym jechać do Włoch, ale w takie miejsce gdzie są bazary
antyków. Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie spotkam coś takiego?
Obserwuj wątek
    • ewa553 Re: antyki włoskie 16.01.07, 13:46
      Bazary antykow? Dobre:)))) Prawdziwych antykow nie sprzedaje sie na bazarze. Sa
      za bardzo, bardzo duze pieniadze - nie dla Ciebie, nie dla mnie, do nabycia na
      aukcjach lub w specjalnych galeriach. Podejrzewa, ze chodzi Ci po prostu o targ
      staroci, czyli pchli targ? Juz na innym watku o to pytalam, ale tez nie mam
      jeszcze odpowiedzi. Moze sie czegos dowiemy przed wyjazdem?
      • Gość: EDKA Re: antyki włoskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 14:20
        Właśnie problem w tym, że potrzebuje info o miejscach gdzie wystawiane są cenne
        antyki, ale nie chodzi mi o aukcje internetowe, tylko coś w stylu naszej
        warszawskiej giełdy antyków. Może jakieś miasteczko słynie z tego. Ostatnio
        znalazłam informację o targach antyków w Skandynawii, wystawiane są tam meble i
        różne przedmioty od 250 wystawców, z możliwością zakupu. Potrzebuję coś tego
        typu we Włoszech. POzdrawiam.
        • anna.99 Re: antyki włoskie 16.01.07, 15:05

Najslynniejszy we Wloszech odbywa sie w Arezzo w pierwsza sobote i niedziele
          miesiaca. Wybieram sie w lutym lub w marcu zalezec bedzie od pogody.
          www.arezzofieraantiquaria.com

W Rzymie: Ponte Milvio w pierwsza niedziele miesiaca.
          Roma Ponte Milvio prima domenica Antiquariato artigianato e collezionismo

Pozdrawiam
          • Gość: Edka Re: antyki włoskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:48
            Dziękuję serdecznie, myślę że właśnie czegoś takiego szukałam.
            Po podróży proszę o opinie i ciekawostki.
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka