Gość: EDKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 12:42 Witam, chciałabym jechać do Włoch, ale w takie miejsce gdzie są bazary antyków. Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie spotkam coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: antyki włoskie 16.01.07, 13:46 Bazary antykow? Dobre:)))) Prawdziwych antykow nie sprzedaje sie na bazarze. Sa za bardzo, bardzo duze pieniadze - nie dla Ciebie, nie dla mnie, do nabycia na aukcjach lub w specjalnych galeriach. Podejrzewa, ze chodzi Ci po prostu o targ staroci, czyli pchli targ? Juz na innym watku o to pytalam, ale tez nie mam jeszcze odpowiedzi. Moze sie czegos dowiemy przed wyjazdem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDKA Re: antyki włoskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 14:20 Właśnie problem w tym, że potrzebuje info o miejscach gdzie wystawiane są cenne antyki, ale nie chodzi mi o aukcje internetowe, tylko coś w stylu naszej warszawskiej giełdy antyków. Może jakieś miasteczko słynie z tego. Ostatnio znalazłam informację o targach antyków w Skandynawii, wystawiane są tam meble i różne przedmioty od 250 wystawców, z możliwością zakupu. Potrzebuję coś tego typu we Włoszech. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.99 Re: antyki włoskie 16.01.07, 15:05 Najslynniejszy we Wloszech odbywa sie w Arezzo w pierwsza sobote i niedziele miesiaca. Wybieram sie w lutym lub w marcu zalezec bedzie od pogody. www.arezzofieraantiquaria.com W Rzymie: Ponte Milvio w pierwsza niedziele miesiaca. Roma Ponte Milvio prima domenica Antiquariato artigianato e collezionismo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edka Re: antyki włoskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:48 Dziękuję serdecznie, myślę że właśnie czegoś takiego szukałam. Po podróży proszę o opinie i ciekawostki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś