Gość: Justyna IP: *.chello.pl 19.01.07, 00:27 Witam. Jadę w kwietniu do Rzymu.Czy może ktoś ma namiary na tani i sprawdzony nocleg. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Tanie noclegi Rzym IP: *.chello.pl 20.01.07, 09:59 Ponawiam pytanie o sprawdzone i tanie noclegi w Rzymie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa553 Re: Tanie noclegi Rzym 20.01.07, 10:16 w ostatnich dniach bardzo wiele tu o noclegach w Rzymie pisano. Poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
siarkax Re: Tanie noclegi Rzym 20.01.07, 12:34 Campin Roma Via Aurelia 831 domki małe ale wystarczające 3 łóżka, ale można wziąć 2 i dopłacić to nikogo nie dołożą (choć przed sezonem to chyba nie grozi) cena od osoby 21 euro. Jest knajpa, basen, market po drugiej stronie ulicy. Byłem tam latem 2005 i jadę w maju. Jeśli chcesz coś więcej to pytaj lub szukaj w dawnych wątkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Tanie noclegi Rzym IP: *.radom.pl 20.01.07, 21:33 ja wybieram sie do camping roma w lutym, jak jest z dojazdem do centrum? czy jest jakis autobus? i ile czasu to zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
siarkax Re: Tanie noclegi Rzym 21.01.07, 09:24 Można jechać autobusem 246 spod campu do Metro Cornelia (ok 10 minut jak nie ma korków)albo dalej do Il Ciprio. Ja wolę jeździć kolejką ze stacji Aurelia ok 700 m od Campingu (obowiązuje bilet miejski. Jedna stacja i jesteś w Watykanie (stacja San Pietro 5 minut)a kilka i jesteś na Termini(ze 20 minut. Rozkl\ład jazdy jest na stacji, albo szukaj w necie. tacja Aurelia jest chyba graniczną dla biletów miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Tanie noclegi Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:58 siarkax, jak oceniasz warunki dla jadących pod namiot (własny)? Odpowiedz Link Zgłoś
siarkax Re: Tanie noclegi Rzym 21.01.07, 21:04 Na namioty jest są miejsca na początku campu pod drzewami, ale mało, dalej są stanowiska przyczep potem domki i chyba miejsce na namioty ale nie jestem pewien. W lato duża część campu to patelnia i tylko basen ratuje tak więc z namiotem tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Tanie noclegi Rzym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:29 Dzięki. Potwierdziłeś to co widzę w GoogleEarth. Czy próbowałeś zwiedzać miasto nocą? Jak jest z możliwością powrotu na kamping tak koło północy? Jeździ o tej porze jakaś komunikacja miejska czy pozostają tylko taksówki? P Odpowiedz Link Zgłoś
siarkax Re: Tanie noclegi Rzym 23.01.07, 19:01 Te linie jeżdżą koło campingu (028R, 087A, 087R, 246R, 247A, 981RF, 985R)może któraś jeździ w nocy. Linia 246 jeżdzi do ok 23 z hakiem. Nie miałem przyjemności zwiedzania Rzymu nocą, ale jak wrócisz to opisz na forum ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol Re: Tanie noclegi Rzym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:04 A wiecie jak z biletami? mozna kupic na tydzien bilet? jakie srodki komunikacji miejskiej obejmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eda Re: Tanie noclegi Rzym IP: *.onspeed.com 23.01.07, 00:22 Siarkax czy moglbys mi podeslac meilem dokladny adres tego campingu jedziemy w maju 3 osoby bardzo prosze na adres medward@wp.pl dzieki z gory Odpowiedz Link Zgłoś