kosa_kat 07.03.07, 10:29 Wybieramy się do bibione i poszukujemy informacji o istniejących tam marketach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina Re: jakie markety w bibione IP: *.szwajcarska.pl 07.03.07, 14:56 Super a ja się wybieram do Rzymu i też mnie interesują tylko markety, ktoś zna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżi w Rzymie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:30 może być Auchan? casalbertone.gallerieauchan.it/ a może Lidl? www.lidl.it/it/home.nsf/pages/c.service.s.sts.index Todis? www.todis.it/roma.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: jakie markety w bibione IP: *.szwajcarska.pl 07.03.07, 16:41 Miałam na myśli to, że zdziwiło mnie dlaczego kogoś akurat interesują markety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidzi Re: jakie markety w bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 16:58 Mnie też to pytanie zdziwiło. No ale sam czasem o coś pytam, nie zawsze mądrze, i zwykle dostaję odpowiedź, to sam też staram się zrewanżować:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżi Re: jakie markety w bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:32 może być Lidl? www.lidl.it/it/home.nsf/pages/c.service.s.sts.index Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: jakie markety w bibione 07.03.07, 15:35 trzeba sie ruszyć z Bibione ,zeby zrobić porządne zakupy w samym Bibione nie ma porzadnych sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: jakie markety w bibione IP: *.icpnet.pl 07.03.07, 17:36 Ale po co do włoch, w polsce jest taniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: jakie markety w bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:36 Na Piazza Po jest dość tani, dobrze zaopatrzony dyskont typu nasza Biedronka (Bibione). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: jakie markety w bibione IP: *.acn.waw.pl 09.03.07, 01:14 jesli myslimy o tym samym sklepie to .. brrrrr asortyment fatalny a zapach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juza Re: jakie markety w bibione IP: *.ingbank.pl 27.04.07, 10:45 Trochę trzeba się zastanowić zamiast od razu drwić z pytania. Jadąc z małym dzieckiem dobrze wiedzieć czy kupi się tam np. obiadki z HIP-u czy Pampersy. Asortyment jest często podobny, po co to wszystko wozić z Polski. Poza tym z dziećmi nigdy nie wiadomo. Przerabiałam to i potem szukałam jakiegokolwiek marketu, w którym byłyby produkty Pampers albo HIPP. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: jakie markety w bibione 28.04.07, 18:34 pampersy kupisz w kazdej aptece obiadów Hippa nie ma Włosi inaczej karmią swoje dzieci \ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: jakie markety w bibione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:15 A mnie we Włoszech interesuje : - pogoda - zabytki - kultura A tutaj pytanie o markety !! Może jeszcze gdzie słoiczki i pampersy dla dzieci, polędwica sopocka, po ile zupki Knorr'a ? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: jakie markety w bibione 02.05.07, 13:55 Uwazasz, ze forum powstalo tylko dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcvxcv Re: jakie markety w bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:45 Co sie tak podniecasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghe_72 Re: jakie markety w bibione IP: *.acn.waw.pl 07.05.07, 13:12 nie mam przymusu czytania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: jakie markety w bibione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:59 Czy niektórzy Was nie mogą zrozumieć, że pytanie brzmi "jakie markety w bibione"??. I po co te inne odpowiedzi nie na temat. Być może osoba zadająca pytanie akurat tego nie może znaleźć w necie i dlatego pyta a inne rzeczy bądź jej nie interesują bądź znalazła już na nie odpowiedź. Zaraz pewnie ktoś napisze po co pisze skoro nie odpisuję na temat. Więc napisze to co wiem. Dużych marketów w Bibione nie ma. Jest kilka w bibione spiaggia przy głównej ulicy ale tam w związku z tym ceny trochę wyższe. Jest też pare sklepów typu dyskontowego i tam ceny niższe. Jeden jest na pewno przy drodze wjazdowej do miasta (corso del sole - chyba) a drugi na wysokości bibione termale (na uliczce równoległej do tej gdzie są termy). Nie potrafię dokładnie podać nazw ulic bo byłem tam dość dawno. Kojarzę jeszcze jeden w centrum handlowym ilimentari się chyba nazywa (to na obrzeżach miasta) Odpowiedz Link Zgłoś