mama_marunia 27.04.07, 13:10 Wybieramy się tam z małym dzieckiem (1,5 roku) od 26 maja na 2 tygodnie. Lecimy samolotem - wycieczka z Rainbows Tours Może ktoś coś na ten temat powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andi113 Re: Kalabria - Hotel Green Garden Club 01.05.07, 14:12 Przyłączam sie do pytania.Szczególnie interesuje mnie położenie hotelu,możliwości komunikacyjne itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Kalabria - Hotel Green Garden Club IP: *.chello.pl 01.05.07, 15:41 W tym hotelu nie byłem, więc nie mogę nic powiedzieć. Za to kilka razy byłem w Kalabrii. Z tego co pamiętam, to hotel znajduje się w miejscowści Briatico - mały, ładny kurort. Do Tropei jest ok. 20 km. Niestety na komunikację w Kalabrii nie ma co liczyć. Jeżeli chcecie w ogóle ruszyć się poza granice hotelu i zobaczyć coś poza miejscem, w którym będziecie trzeba pomyśleć o wynajmie samochodu, ewentualnie korzystać z wycieczek organizowanych przez Biuro Podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marunia Re: Kalabria - Hotel Green Garden Club 03.05.07, 18:29 A podobno można dojechać pociagiem do pobliskiego masteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Kalabria - Hotel Green Garden Club 04.05.07, 10:17 Oczywiscie,ze jest pociag.Nie jezdzi zbyt czesto,ale to kwestia planowania. Tutaj przykladowy rozklad jazdy,jednakze z Capo Vaticano (stacja Ricadi): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=27512630&a=27562342 Tutaj mapa: maps.google.it/maps?oi=eu_map&q=Briatico&hl=sv Warto zobaczyc Tropee i Pizzo,a w Pizzo koniecznie zjesc lody "tartufo". W Zambrone jest maly "aqua park" z czescia przeznaczona dla maluchow.Do dwoch lat za dziecko nie placisz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś