Dodaj do ulubionych

Rzym - Dom Polski udzielę informacji

30.04.07, 11:43
Cześć. Właśnie wróciłem z Rzymu z Domu Polskiego, i mogę udzielić informacji
o noclegach, przyjazdach i.t.p.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 83.238.174.* 30.04.07, 13:23
      To ja poproszę:)
      agakb@gazeta.pl
      dziękuję
      • alex996 ja też poproszę na gazetowego 30.04.07, 13:41
        alex996@gazeta.pl
        • Gość: ggg Re: ja też poproszę na gazetowego IP: 62.77.169.* 30.04.07, 17:00
          ja na gosiajast@interia.pl jesli mozna.
          z gory wielkie dzieki!
          • Gość: mikolas Re: ja też poproszę na gazetowego IP: *.icpnet.pl 17.01.12, 18:23
            może trochę będzie nie na temat, ale ja dla znalezienia taniego noclegu w Rzymie polecam sprawdzić ohotele.pl/rzym. Poza tym, że są tam sprawdzone propozycje noclegów, to ta strona daje też możliwość wyszkuania cen we WSZYsTKICH serwisach rezerwacji, a do tego dostęp do opinii, to dobry sposób, żeby znaleźć tanią ofertę
        • anek44 Re: ja też poproszę na gazetowego 23.06.13, 10:26
          Bardzo proszę o informacje.
      • b1roger Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji 31.05.07, 14:50
        to jateż proszę jakieś info (b1roger@gazeta.pl)

z góry dziękuje i pozdrawiam
    • katkul3 Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji 01.05.07, 12:44
      Planuję tam nocleg tego lata. Będę wdzięczna za wszelkie informacje (szczególnie
      dotyczące dojazdu z lotniska). Z góry dziękuję!
      • Gość: opal Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.chello.pl 02.11.08, 17:02
        wejdz na rezerwacje hostele sa dobre oferty
    • Gość: ami Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 83.238.174.* 02.05.07, 07:27
      i gdzie te informacje??jaka jest cena noclegu, jak tam trafić?
      • Gość: Ewelina Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.szwajcarska.pl 29.05.07, 11:44
        "gdzie te informacje??" W dupie ciekawy.
    • Gość: ania Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.acn.waw.pl 26.05.07, 21:11
      bardzo prosze o wszelkie informacje o domu polskim w rzymie
      dziekuje
      • Gość: mary_pl@o2.pl Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.centrum.gliwice.pl 22.10.08, 12:15
        witam
        bardzo proszę o adres Domu Polskiego w Rzymie ijak tam sie dostac z
        lotniska
        pozdrawiam
    • Gość: ania Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.acn.waw.pl 26.05.07, 21:12
      ja tez poprosze wszelkie informacje o domu polskim w rzymie
      anaborowie@hotmail.com
      • Gość: ROMAn Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.chello.pl 02.04.10, 12:22
        Dom Polski JP II w Rzymie.
    • gina28 Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji 27.05.07, 23:24
      Bardzo proszę o inf. na mejla gazetowego: adres, telefon, dojazd z lotniska,
      ceny, pokoje, łazienki, czy to duzy dom, czy cisza nocna...?
      • Gość: Ewelina Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.szwajcarska.pl 28.05.07, 10:58
        A te wszystkie informacje są tu na forum. Na każde zadane tu pytanie jest odp.
        Ale ludzie są leniwi.
        Ciekawe czy autor wątku ma zamiar tak każdemu chętnemu wysłać info w mailu.
        • Gość: ciekawy Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 83.238.129.* 28.05.07, 12:31
          Widocznie chcą mieć informacje aktualne i z pierwszej ręki. Czego nie można
          powiedzieć o wątkach archiwalnych! Zastanów się Ewelinko zanim zaczniesz takie
          bzdety wypisywać. A właściwie to mojego postu też tu nie powinno być ale
          wkurzają mnie takie teksty jak ten koleżanki!
          • erka44 Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji 28.05.07, 12:50
            ale ten watek rzeczywiście był tyle razy tłuczony na forum , że można stracić
            cierpliwość, wszystkie te detale były wielokrotnie objaśniane, trzeba tylko
            obrobine sięgnąć wstecz i irytujące śa raczej powatarzające się pytania a nie
            odpowiedzi
          • Gość: Ewelina Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.szwajcarska.pl 28.05.07, 22:44
            A mnie wkurzają tacy leniwcy, co im się nawet w wyszukiwarkę wpisać nie chce
            Dom Polski albo nawet już nie wpisywać bo na pierwszej stronie tego forum jest
            wątek o tym samym.
            "Widocznie chcą mieć informacje aktualne i z pierwszej ręki." Jakie informacje
            aktualne? Co mogło się zmienić w ciągu kilkunastu tygodni? Dom Polski
            przenieśli w inne miejsce czy co? Wszystkie informacje, które wyczytałam tu rok
            temu przed podróżą do Rzymu były jak najbardziej aktualne i również te
            informacje, które ja napisałam popowrocie też są jak najbardziej aktualne.
            • Gość: ciekawy Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 83.238.129.* 29.05.07, 09:51
              Błagam Ewelino nie odwiedzaj takich wątków o których wszystko wiesz i cie
              nudzą. Toż to strata czasu! Po co w ogóle tu zaglądasz..?! Chyba tylko żeby
              kogoś wkurzyć! Może trzeba zmienić regulamin i zakazać rozpoczynania tych
              samych wątków... Jesteś za? Na pewno! I przy okazji uznajmy cie za głowną
              wyrocznię kraju. Będziesz alfą, omegą i jeszcze adminem. Super sprawa!
              • Gość: Ewelina Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.szwajcarska.pl 29.05.07, 11:44
                Zamiast pisac jakieś bzdury rusz trochę mózgiem i wpisz w wyszukiwarkę "Dom
                Polski" a gwarantuję, że znajdziesz wszystko co chcesz.
            • Gość: magda Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 14:12
              a jak dojechac na via casia1200 metrem z tiburtiny?na jakiej stacji
              wysiasc?,znam troche rzym i wiem jak poruszc sie metrem
              dzieki z góry
              • Gość: vvv Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 19:43
                linea A do Valle Aurelia/FR 3 do La Giustiniana/cofnąć się piechotą
                ok. 1,5 km lub bus 021/201/223-(4 przystanki?)
          • Gość: Ewelina Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.szwajcarska.pl 28.05.07, 22:45
            Także to ty ciekawy zastanów się zanim o coś zapytasz bez sensu bo temat "Dom
            Polski" został tu przewałkowany dogłębnie.
    • Gość: luba@o2.pl Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 151.80.5.* 14.07.07, 23:29
      Potrzebuje jakies konkretne informacje na temat owego domu pielgrzyma!A przede
      wszystkim jakis namiar internetowy!Ceny!!!Dzieki!
    • Gość: buffina@wp.pl Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 14:51
      Czy w łazienkach w Domu Polskim W rezymie są ręczniki?
      • Gość: emka Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.pergole.net 07.09.07, 07:05

w pokoju z lazienka sa reczniki, wiecej na
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=59180076&a=59180076
        • Gość: Zuzanna Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 212.180.146.* 24.03.09, 20:29
          Przede wszystkim wszystkim serdecznie dziękuję za świetne informacje odnośnie
          Domu Polskiego, dojazdu z lotniska itp. Aktualizując dane po dzisiejszym
          powrocie z Rzymu uprzejmie donoszę iż:

co do p. Alicji - przewodniczki, to już niestety jej w Domu Polskim nie ma :-(
          co do dojazdu do Domu Polskiego (tak pięknie tu opisanego) ze stacji kolejki
          FR3 to jest jeszcze nowy autobus 303
          Poza tym siostry przemiłe, kuchnia świetnie wyposażona, pokoje (z łazienką)
          czyściutkie, a w nocy nawet bardzo dobrze dogrzane.

pozdr.
          Zuza
    • Gość: Ewa Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.chello.pl 04.09.07, 16:20
      Ja też poproszę- ekosinska@gazeta.pl
      • Gość: mela Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 217.153.60.* 05.09.07, 10:18
        w domu polskim pod Rzymem ( bo on w samym Rzymie sie nie znjduje,
        30min kolejka do centrum)nie ma w lazienkach reczników i wyposazenie
        całego domu jest raczej skromne, to dom pielgrzyma a nie hotel wiec
        panuje tu minimalizm ale naprawde spoko warunki, jesli ma on słuzyc
        tylko jako miesce gdzie można sie wyspac, umyć cos zjesc to polecam
        • Gość: emka Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.pergole.net 07.09.07, 07:04
          witam ja mialam pokoj 3 os. za 20 euro z lazienka i w lazience dla kazdej osoby byl jeden sredniej wielkosci recznik, mydło, papier toaletowy, warunki b.dobre
          wiecej szczegolow o tym domu i okolicy znajdziecie na moim watku

• zielez Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji 05.09.07, 22:59
      napisz jeśli łaska trochę informacji.Jadę z dziewczyną w pazdzierniku.Jle kosztuje pokój 2 osobowy,komunikacja do centrum,do watykanu itp. zielez@gazeta.pl
      • Gość: mela Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 217.153.60.* 06.09.07, 10:11
        opłata za osobę 15 euro w pokoju bez łazienki, w pokoju z łazienka
        20 lub 25, na miejscu sniadania 3 euro i obiady 12 euro/osoba,
        korzystalismy tylko ze sniadań jako że cały dzień spędzliśmy na
        szwędaniu sie po rzymie:)), dojazd kolejką i metrem praktycznie w
        każde istotne dla zwiedzających miejsce rzymu. kolejka i metro
        jezdzi bardzo czsto wiec dojaz zajmuje okiło 0,5h i naprawde nie
        jest kłopotliwy. Watykan, coloseum. zatybrze, schody hiszpanskie, di
        trevi itp to wszystko znajduje sie naprawde w niewilkiej odległości
        od siebie, my robilismy to na piechotę ewentualnie dojazd
        komunikacja miejską przystanek lub dwa... kupcie sobie Roma Pass, to
        taki pakiet w którym masz przejazdy na cała komunikację i ulgi na
        wejscia do obiektów muzealnych ( a są one dość drogie)koszt pakietu
        to chyba 18 euro ale naprawde warto.
        • Gość: Beti Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.as.kn.pl 15.09.07, 22:15
          Właśnie wróciliśmy-jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Domu Polskim. Jak ktoś
          jeszcze potrzebuje jakiś informacji to pomożemy.
          Ręczniki były na wyposażeniu pokoju. Jest również kuchnia z jadalnią, z całym
          wyposażeniem z którego można korzystać. Bez problemu można nawet
          przygotować-ugotować posiłki (lodówki, kuchenki, naczynia...). Oprócz tego do
          dyspozycji pralka, żelazko, komputer z internetem i wycieczki z przewodniczką
          dla turystów indywidualnych.
          Pokój z łazienką 25 Euro, bez łazienki 15 euro. Korzystaliśmy z pokoju bez
          łazienki, ale na piętrze duże i czyste łazienki, kolejek nie było pomimo dużej
          ilości osób.
          • Gość: świeży Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 81.21.202.* 22.09.07, 22:20
            wróciłem wczoraj i tak na gorąco wrzucę info na forum - śniadanie w
            Domu Polskim jest w wersji "mono" tzn. przez cały tydzień (z
            wyjątkiem piątku kiedy jest ryba)jemy szynkę i serki
            topione.Przewodnik w osobie Pani Alicji -REWELKA.Pozdro
            • Gość: War-minka Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.lannet.pl 25.09.07, 19:42
              ...zapomniałeś o dżemikach:P hihi
              P.S. My wróciliśmy ponad tydzień temu. Byliśmy niecałe 5 dni, i stwierdzam, że
              to stanowczo za krótko, ehhh...
          • Gość: justynas2 Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 83.1.81.* 31.03.09, 10:54
            czy moge dostac info jak tam zarezerwowac pokoj iprzewodnika
    • Gość: Agnieszka Kamińska Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 12:24
      Cześć potrzebuję informacji o noclegach i możliwości wynajęcia przewodnika, po
      Rzymie, Asyżu, Pompejach, Wenecji, Padwie. Przewodnik dla dwóch osób. Wycieczka
      objazdowa samochodem osobowym.
    • Gość: eletokarska@wp.eu Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:41
    • Gość: eletokarska@wp.eu Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:50
      Bardzo proszę o informacje o możliwości załatwienia noclegów w Rzymie na okres
      ok. 1 tygodnia. Interesuje mnie pokój jednoosobowy, najchętniej w pobliżu stacji
      metra.
      Proszę o podanie adresów, ceny, warunków etc.

Serdecznie dziękuję. E.T.
    • Gość: gagaton Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.08, 19:52
      Witam,bylem tam 2 lata temu ...posiadasz moze jakies info....aktualne
      ceny,namiary,e-mail itp? z gory bardzo dziekuje

moj adres: gagaton@poczta.onet.pl
      • anitass Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji 08.01.08, 09:28
        bede wdzieczna za jakies informacje: ceny, adres, e-mail...
        dzieki wielkie!
        mój adres: anita.chrupek@gmail.com
    • Gość: Agnieszka Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.unused.derbynet.waw.pl 08.01.08, 18:29
      Witam. Ja też bardzo prosze o info o domu Polskim: agnieszkawacik@gazeta.pl
      • Gość: War-minka Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.lannet.pl 12.01.08, 19:10
        Jest to temat już przerabiany, cytuję wcześniejszy wątek:
        Od siebie mogę dodać, że my dokonywaliśmy rezerwacji telefonicznej, z resztą z
        ok.5-miesięcznym wyprzedzeniem. Za pokoik 2-osobowy bez łazienki we
        wrześniu'2007 zapłaciliśmy 15Euro/osoba. Za śniadanko 3 Euro od osoby (patrząc
        na ceny "na mieście" nie jest to tak dużo...)
        Pozdrawiam
    • Gość: irek Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.adsl.alicedsl.de 23.02.08, 20:34
      Czesc Witam . Chce sie wybrac na Swieta do Rzymu jakie sa ceny i gdzie jest ten
      dom Polski prosze o Pomoc
    • Gość: iahveh@o2.pl Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.chello.pl 26.03.08, 22:24
      jak było?? ;> przeslij prosze mi informacje na temat noclegowni w wiecznym
      miescie, jakiekolwioek inne dane beda mile widziane, pozdrawiam!
    • Gość: Aga Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 195.80.210.* 11.04.08, 21:35
      Witam, poprosze rowniez o informacje na adres: agusss191@gazeta.pl, dziekuje bardzo
      • Gość: Anula Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 14:35
        Będę niezmiernie wdzięczna za informacje odnośnie adresu, warunków i
        cen, pzdr.A
    • Gość: Aga Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 20:20
      Bardzo proszę o wszelkie info podaję maila kamyczekvip@op.pl Można
      tam zaparkować autko? Dzięki A.
    • Gość: ewelina Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 21:53
      witam.prosze o jakiekolwiek informacje. Z gory dziekuje. ewelinatg@gmail.com
    • ewelinatg Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji 05.05.08, 21:59
      witam. zamierzam sie wybrac w tym roku na kilka dni do rzymu. nie mam tam
      zadnych znajomych zeby sie przenocowac..a slyszalam ze ten Dom to jest jakies
      wyjscie:) prosze o jakiekolwiek info:) z gory dziekuje. prosze o informacje na
      adres: ewelinatg@gmail.com
    • Gość: gość portalu Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: 213.77.117.* 17.05.08, 20:13
      bardzo proszę o informację jak zarezerwować nocleg w domu polskim,o
      trasie przejazdu z Polski do Rzymu
      • Gość: vvv Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 07:01
        1. telefonicznie - Dom Polski im. Jana Pawła II, Via Cassia 1200,
        tel. 0039 06 303 10 398 lub 0039 06 303 65 181 www.jp2f.opoka.org.pl
        2. mamy zgadywać skąd jedziesz? (pewnie z Warszawy)
    • Gość: Darek Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.dhcp.embarqhsd.net 28.06.08, 21:17
      Szanowny Panie /Pani
      Ile kosztuje doba noclegowa w Domu Polskim cala rodzina dwoje dzieci
      moz i zona??? dzieki dpanasiak@yahoo.com
    • Gość: kraut Re: Rzym - Dom Polski udzielę informacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 12:18
      Mam pytanie: Ile kosztuje dojazd z lotniska na własną rękę
      (autobusem, metrem, koleją) do Domu Polskiego??
      Będę wdzięczna za odpowiedź
      Ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka