Gość: iowa2 IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 13.06.07, 21:31 Czy rezerwację należy robić faksem lub telefonicznie? Może ktoś rezerwował mailem? Wysłałam już maila. Nie dostałam żadnego potwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: oekotel w Graz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 07:30 Rezerwowaliśmy przez specjalny formularz z ich strony www, a nie przez maila. Dotąd zawsze potwierdzenie przychodziło. Trzeba tylko pamiętać o uwadze, że jak rezerwujesz na krótko(?) przed wyjazdem, to pozostaje tel/fax. Myśle, że formularz www idzie przez ich centralę, więc muszą to przetrawić i rozesłać do poszczególnych obiektów. Odpowiedz Link Zgłoś
chokai Re: oekotel w Graz 14.06.07, 08:45 Też rezerwowałem przez ich stronę WWW. Robiłem to rano a po południu już przyszedł mail potwierdzający. Możesz spróbować zadzwonić - jedna z pracowniczek mówi po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: oekotel w Graz IP: *.stat.gov.pl 15.06.07, 09:24 Możesz podać namiary ja mam namiary na OEKOTEL pod Wiedniem - i niestety w tym roku nie było osoby mówiącej po polsku :( ale nic to, jakoś sobie poradziła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: oekotel w Graz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 11:51 BB! Jak wysłać sprawozdanie DG-1, jeśli między 1 a 5 dniem roboczym lipca będę we Włoszech? Wysyłam drogą elektroniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: oekotel w Graz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 22:00 a skąd mam wiedzieć co mają jakies sprawozdania do namiarów na OEKOTEL???? Odpowiedz Link Zgłoś
chokai Re: oekotel w Graz 15.06.07, 13:07 Jesli chodzi o namiary na formularz to jest wspolny: www.oekotel.com/index_pol.php (strona glowna) www.oekotel.com/formular.php?lang=pol (formularz) +43 3135/57600 (telefon do Karlsdorfu) Na osobę polskojęzyczną nie znam bezposrednio namiaru, dzwoniłem tam z zamiarem mówienia po angielsku i bardzo się zdziwiłem, bo od razu zaczęto do mnie mówić po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: oekotel w Graz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 22:05 dzięki nie znałam tej strony korzystałam z gościnności tego OEKOTELU pod Wiedniem i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: oekotel w Graz IP: *.chello.pl 09.01.08, 15:47 napewno nadejdzie odpowiedz meilem i to jest potwierdzenie rezerwacji co roku tak rezerwuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelwillk Re: oekotel w Graz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:50 witam możesz mi powiedzieć cos na temat tych hoteli? chcialbym skorzystac jadąc do wloch w obie strony z tych hoteli. jade z malymi dziecmi także nie ma mowy abym przejechal 1000 km na jeden raz. możesz mi powiedzieć jak wygląda pobyt w tym hotelu, czy jest ok? cena jes dobra .mam zamiar jadac z polski spać w gracu, a z powrotem w wiedniu. przez przypadek znalazłem tę stronę i nie wiem dokładnie jak to wszystko się odbywa pozdrawiam pawelwillk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nune Re: oekotel w Graz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 21:46 Witaj, wejdz na stronkę i rezerwuj, nie ma problemu, nocowałam juz tam 4 razy, pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelwillk Re: oekotel w Graz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 23:17 dzieki serdeczne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś