mikus20011 23.03.08, 20:24 Chciałabym z rodziną ( 6 osób) pojechać w lipcu do Włoch. Najchetniej na Riwierę. Blisko morze, koniecznie blisko centrum ładnego miasteczka. Może ktos umiałby mi pomóc i poleciłby mi jakies ładne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mekoc Re: Liguria. Domek, apartament 27.03.08, 20:02 Witam. W zeszłym roku byliśmy w Pietra Ligure na wybrzeżu liguryjskim. Jest wiele ofert w tym rejonie z katalogu Neckermanna. My byliśmy w apartamentach bez wyżywienia. Polecamy, zwłaszcza że niedaleko stąd do Piemontu, gdzie pyszne wina można nabyć w rozsądnej cenie. Ale też blisko do Genovy, Ventymigli i na Lazurowe Wybrzeże . Jeśli coś mogę pomóc proszę pytać na maila mako@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietro Re: Liguria. Domek, apartament IP: *.gprs.plus.pl 28.03.08, 22:38 Polecam Marina degli Aregai, Santo Stefano al Mare, 10 km od San Remo. Fajne apartameny, blisko portu, kameralna plaża w pobliżu, ale niewielka i kamienista (jak większoś na wybrzeżu liguryjsko- toskańskim). Ok. 280 EURO za apartament poza sezonem + sprzątanie i pościel. W lipcu na pewno będzie trochę drożej. Dzierżawcą obiektu był Piero Camisani. Odpowiedz Link Zgłoś