Gość: AGNIESSSZKA IP: *.centertel.pl 12.04.08, 12:59 BYL KTOS W TYM TERMINIE? jakiej pogody mozna sie spodziewac? czy jest duzo turystow? czy jest jakas szansa na kapiel w adriatyku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Wenecja 1-3 maj 12.04.08, 15:32 Tu masz prognoze do 27 kwietnia: www.ilmeteo.it/meteo-lungo-termine/Venezia Ta, ktora sie sprawdza, to taka na 6 dni. Turystow na pewno bedzie wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
neilos Re: Wenecja 1-3 maj 13.04.08, 00:01 Byłam tam w tym terminie rok temu, gigantyczne kolejki na placu Św. Marka , by wejść do wnętrza bazyliki. Włosi też maja wolne 1 Maja i tradycyjnie wielu z nich ma urlopy w tym tygodniu. Tłok w Wenecji, na autostradach i w wielu innych, bardziej znanych miejscach. Nie polecam. Mnie szkoda było czasu na stanie wielogodzinne w kolejce, pojechaliśmy do Rawenny, pusto i wspaniałe freski na ścianach i podłodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnie Re: Wenecja 1-3 maj IP: *.centertel.pl 13.04.08, 09:19 a jaka byla pogoda? Odpowiedz Link Zgłoś
neilos Re: Wenecja 1-3 maj 13.04.08, 20:41 Pogoda była śliczna, słońce, ciepło, ale nie za gorąco. Dwa dni później pogoda się popsuła i jak wracałam do Polski to padało. Odpowiedz Link Zgłoś