Gość: awl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.08, 08:10 Trasa z Olsztyna do Sieny - którędy najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: trasa 05.09.08, 08:26 old.viamichelin.pl/viamichelin/pol/tpl/hme/MaHomePage.htm?redirect=true Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: trasa IP: *.7-87-r.retail.telecomitalia.it 05.09.08, 09:36 oj! długa droga przed Tobą alw. Tak jak podaje viamichelin jest na pewno najdogodniej. Na końcu chciałam Cię tylko uczulić, bo tam czasami ludzie się gubią. Za bramkami na Firenze Certosa dojeżdżasz do ronda, na którym są dwa drogowskazy na Sienę, patrz uważnie - ten w prawo ma pod nazwą miejscowości napis 4 corsie i jest superstradą. Ta druga droga jest piękna widokowo i jedzie przez Region Chianti i na trasę dojazdową mniej się nadaje. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awl Re: trasa IP: 83.19.229.* 05.09.08, 17:10 I tak muszę przejechać albo na Zachód kraju, albo na południe. Pytam wlaśnie dlatego, że ViaMichelin jako polecaną pokazuje trasę przez: Czechy Słowację i Austrię, natomiast jako szybką przez Niemcy i Austrię, nie wiem co wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: trasa IP: *.7-87-r.retail.telecomitalia.it 05.09.08, 18:11 Ja bym wybrała tylko i wyłącznie Niemcy. Po pierwsze masz bardzo długi odcinek trasy bezpłatnymi niemieckimi autostradami, po drugie przy takiej trasie jaką masz do pokonania, jeździłabym tylko najszybszą - chyba, że chcesz coś po drodze podziwiać :) Swoją drogą ciekawe czy viamichelin rozpoznaje użytkowników i ich preferencje, bo z ciekawości sprawdziłam i mi poleca tę przez Niemcy, zresztą i ta sama jest, według strony, najszybsza, hmmm. Jedynie jako najkrótszą podaje tę na południe - ale za to czas trwania jazdy koszmarny - prawie 6 godzin różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś