Gość: jozefa1 IP: 80.51.237.* 07.10.08, 11:42 Bardzo proszę o wrażenia z tego regionu narciarskiego, jakie warunki śniegowe,jakie trasy..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jozefa1 Re: Bardonecchia IP: 80.51.237.* 14.01.09, 13:30 Nikt nie był?,będę wdzięczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
globtroter.org Re: Bardonecchia 14.01.09, 13:55 Gość portalu: jozefa1 napisał(a): > Bardzo proszę o wrażenia z tego regionu narciarskiego, jakie warunki > śniegowe,jakie trasy..? Fajne. Podoba mi sie ten uklad tras, gdzie z gory moge zjechac praktycznie do dowolnego miejsca. Z tym, ze Jafferau nie jest polaczone i to jedyny mankament. Trasy sa dlugie i szerokie, stosunkowo latwe. W ostatnich latach zainwestowano tez troche w nowa infrastrukture. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Bardonecchia IP: 80.51.237.* 15.01.09, 08:45 Bardzo dziękuję za odzew - cieszę się z pozytywnej opinii,bo jest to malutki kompleks i uas nieznany.Martwię się tylko o jakość wyciągów, bo na mapce wygląda,że większość to orczyki,Czy są także krzesła??W jakim hotelu mieszkałeś/łaś.My będziemy w Villagio Olimpico,podobno 350 m od wyciągu Capo Smidt. Odpowiedz Link Zgłoś
globtroter.org Re: Bardonecchia 15.01.09, 12:19 Tak konkretnie to ja nie mieszkalem w Bardonecchia. Wracajac z Francji przez Frejus zatrzymalem sie na jeden dzien a pozniej mialem hotel w Torino. Wiec trudno mi cos powiedziec na temat hoteli na miejscu. Co do wyciagow to oczywiscie sa tez krzesla, tak okolo 50% - moze troche mniej, oraz kolejka linowa. Jesli dobrze pamietam to krzesla sa przewaznie na dole a wyzej orczyki. Osrodek nie jest wcale taki maly (zalezy do czego porownujemy). W kazdym razie w jeden dzieni nie da sie wszystkiego objechac. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś