Dodaj do ulubionych

nocleg Rzym - grupa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 13:15
Drodzy znawcy Italii i Rzymu ...
mam do was zapytanie w sprawie grupowego noclego w Rzymie. Znam to
miasto dość dobrze, ale nigdy nie podróżowałam w takiej grupie i
nie mieszkałam w dużych hotelach, ale jedynie w niedrogich, małych
pensjonatach, B&B itp. Dlatego może znacie jakieś miejsce w "dobrym"
położeniu i niedrogie dla grupy 25 osób?

Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: hej Re: nocleg Rzym - grupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 18:40
      www.ronaresort.com
    • danusiamachina Re: nocleg Rzym - grupa 16.05.09, 20:08
      Ja byłam w zeszłym roku z rodziną w Rzymie po wakacjach pozwiedzać i nocowaliśmy
      w campingu Tiber są tam przyczepy 4 czy 5 osobowe o ile dobrze pamiętam za
      wynajem płaciliśmy 120 e za dobę jest tez tam pole namiotowe, warunki są super,
      jest basen restauracja a co najważniejsze pracują tam też Polacy. Bardzo fajny
      dojazd jest do samego Rzymu, z miasteczka wyjeżdżają co 30min o ile mnie pamięć
      nie zawodzi autobusy które dostarczą Cię do tramwaju :)
      • Gość: Yaris68 Re: nocleg Rzym - grupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 20:46
        Może spróbuj zarezerwować nocleg w Domu Polskim -rzy Via Cassia 120 Jest to skromny hotelik prowadzone przez polskie siostry z Krakowa. Nocleg ok. 15-20 EURO za osobę. Do dyspozycji kuchnia z całym wyposażeniem. Dojazd do centrum Rzymu ok. 20-30 minut metrem. Doskonałe połączenie Byłąm tam w ub. roku a w październiku wybieram się tam ponownie
        Pozdrawiam
        • Gość: Lukas Re: nocleg Rzym - grupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 10:22
          Pełen konkret, zapraszam : jedrasik@onet.eu
          • Gość: kasia Re: nocleg Rzym - grupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 13:53
            dzięki za zainteresowanie moim zapytaniem, szukam czegoś w Rzymie,
            tak przy stacji metra bo chodzi mi o któtki pobyt, więc nie mogę
            tracić zbyt wiele czasu na dojazd do miasta ... szukam więc dalej i
            jeszcze raz dzięki za rady :)
            • Gość: hej Re: nocleg Rzym - grupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 22:33
              hotel www.ronaresort.com jest przy stacji metra, a na upartego na piechote do
              Koloseum
    • Gość: edyta Re: nocleg Rzym - grupa IP: *.t2.dsl.vodafone.it 19.05.09, 21:58
      to jest moj meil prosze mi napisac na kiedy Pani chce pokoje i
      mam kilka pytan to moze uda mi sie cos doradzic ,
      reservation@rome-bed-breakfast.eu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka