joe-76 25.05.09, 16:24 Witam poszukuje noclegu w Toskanii - najlepiej agroturystyka. Przejrzałam forum ale to co znalazlam głównie dotyczy willi na tydzien a my jedziemy na 5 dni. Może ktoś coś poradzić ? dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bege123 Re: Noclegi w Toskanii 25.05.09, 20:05 ja szukałam w www.charmingsmallhotels.co.uk/ ceny od ok. 100€ za noc 2 osoby+ ew.70€ za obiad wieczorem. ale jek pojedziesz lekko poza sezonem to zawsze poprowadzą cię drogowskazy przy drodze. My zrezygnowaliśmy z jednego zarezerwowanego noclegu i rozejrzeliśmy się w pobliżu- i trafiliśmy fantastycznie. Byłam tydzień temu, tylko trzy noce, i każda w innym miejscu.Ale byłam pierwszy raz i chciałam się rozejrzeć w możliwościach. Wjechaliśmy też do kilku hoteli w starym stylu, w celach poznawczych- i jak jest lepszy standard, to za noc musisz liczyć przynajmniej 200 €. Najtaniej spałam za 80€, i rezerwowałam przez booking.pl, ale było to blisko Forli/ tam lądowałam/. Odpowiedz Link Zgłoś